· · Komentari: 0
stil

Dženifer Lopez u smeloj haljini, a u rukama torba koju ovog leta nose žene širom sveta (FOTO)

Dženifer Lopez je oličenje elegancije u cvetnoj mini haljini

1659424099_profimedia-0711136719.jpg
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez oduševila je u još jednom letnjem izdanju tokom odmora u Evropi. Pvačica može da se pohvali sjajnim izgledom i izborima garderobe, a po osmehnu koji ima, kad god je paparaci pronađu, može da se zaključi da joj je početak braka sa Aflekom baš prija.

Pročitajte još: Voditeljka Slagalice zapalila društvene mreže fotografijom sa plaže: Pokazala zgodno telo, a jedan detalj oduševio je sve (FOTO)

Pevačica i glumica primećena je juče dok je šetala Kaprijem u Italiji. Izgleda  elegantno u svetloplavoj mini haljini sa smelim crvenim cvetnim dezenom iz Dolce & Gabbana letnje kolekcije. Iako izgleda kao nešto što bi obukle devojčice Dženifer to odlično nosi. Ponela ju je uz pletenu torbu koja je ove godine pun pogodak uz svaku kombinaciju. Svemu je dodala malo nakita bez koga ne može i, naravno, njene omiljene platforme od trske.

Foto: profimedia

Nakon što je završila medeni mesec u Parizu vratila se poslu, krenuvši sa nastupima u Italiji, tačnije na Kapriju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.