· · Komentari: 0

Ivana Dudić nikad atraktivnija: Prirodnom lepotom i izvajanim telom oduševila pratioce (VIDEO)

Glumica Ivana Dudić dobila je mnoštvo pozitivnih komentara na račun izgleda

1681299901_ceznem_da_vam_kazem_27022023_0040.JPG
Foto: Ataimages.rs

Glumica je po običaju prikupila pregršt pozitivnih komentara i komplimenata

Ivana Dudić, koja slovi za jednu od najlepših srpskih glumica, pozirala je na bazenu i odličnim izgledom mnoge oborila s nogu.

Ivana od samog početka je simbol prirodne lepote, a njeno izvajano telo uvek privuče veliku pažnju javnosti.

Glumica je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, a na izvajanog figuri mogu da joj pozavide mnogi, te kao i po običaju, prikupila pregršt pozitivnih komentara i komplimenata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

"Kako si zgodna", "Bombetina", "Prezgodna i prirodna lepotica", "Boginja", bili su samo neki od mnogobrojnih oduševljenih konstatacija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.