Oglas
· · Komentari: 0

Još jedno smelo izdanje Jelene Karleuše: Minimalna haljina i torbica koja je zaludela žene širom sveta (FOTO)

Jelena Karleuša obožava neobičn stajlinge i ume da ih nosi

1660288944_milica_pavlovic_11082022_0111.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se sinoć na proslavi 31. rođendana koleginice Milice Pavlović. Stigla je među prvima u stajlingu koji nije mogao da ostane neprimećen.

Jelena se odlučila za providnu haljinu boje koja je izuzetno popularna ove godine - tirkiznu. NJena toaleta bila je provodina, dužine malo ispod kolena, dok je gornji deo sav u tračicama, pokrivši minimalne delove tela. Ipak, Jelena definitivno može da iznese ovako smeo stajling.

Pročitajtte još: Milica Pavlović otkrila ko joj je prvi čestitao rođendan i progogovorila o MISTERIOZNOM poklonu

Haljinu je uparila sa zlatnim sandalama i torbicom iste nijanse. Zanimljivo je to da se i Jeleni dopala mala tašna koja je osvojila žene širom sveta. Prava je damska u koju staje svega nekoliko sitnica, a nosi je u ruci.

Foto: profimedia

Jelena je nedavno otkrila javnosti da su ona i Duško odlučili da stave tačku na dugogodišnji brak, a na pitanje novinara kako je biti slobodna žena odgovorila je:

- Ja nisam razvedena, ne još uvek - rekla je Jelena i otkrila da razvod još uvek nije zavšen.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas