· · Komentari: 0

Konstrakta se prošetala modnom pistom i oduševila: Prvi put na visokim potpeticama u javnosti (FOTO)

Ana Đurić Konstrakta našla se u novoj ulozi

1669798222_e887cb588da42b0bf1c8e4b97fdb103c07b1b173.jpg
Foto: Profimedia

Pevačica Ana Đurić Konstrakta oduševila je Srbiju, a i Evropu, kada se pojavila sa pesmom "In corpore sano", najpre na "Pesmi za Evroviziju", a onda i na samoj "Evroviziji" u Torinu. 

Konstrakta se sada našla u novoj ulozi. Pevačica je prošetala pistom na reviji koja je posvećena nekadašnjoj prvoj dami Jugoslavije, Jovanki Broz.

Pročitajte još: Pokazala zbog čega nosi titulu jedne od najzgodnijih pevačica: Emina Jahović u izdanju koji je raspametio njene fanove (FOTO)

Na reviji je nosila upečatljivu suknju do članaka i predimenzioniranu jaknu cvetnog dezena. Interesantan i nesvakidašnji spoj gardrobe iznela je na najbolji način, a liči i na ono što bi sama ponela, pa verujemo da joj je zato bilo još prijatnije u novoj ulozi.

Foto: Instagram/printscreen/ Konstrakta

Anin zadatak na reviji podrazumevao je i hod na visokim potpeticama. Do sada nismo imali prilike da je vidimo kako nosi ovaj tip obuće na javnim pojavljivanjima, ali se savršeno snašla.

Pubilka je oduševljeno reagovala kada se pojavila i ispraćena je velikim aplauzom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.