Oglas
· · Komentari: 0
stil

KRALJICA LETICIJA ponela dve boje koje inače ne spajamo: Elegantna i moderna jesen(FOTO)

Kraljica Leticija obukla je teget i crnu.

1637051570_shutterstock_1675192789.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kraljica Leticija smatra se jednom od najbolje obučenih žena na svetu. Stil bazira na jednostavnoj eleganciji i klasici koja ne bledi i inspiracija je brojnim ženama.

Stil kraljice Leticije

Leticija (49) juče je prisustvovala događaju u Madridu i ponela interesantnu kombinaciju boja. Uvek smo se pitali oko nošenja teget i crne zajedno, međutim, u poslednje vreme dizajneri predlažu ove dve boje, posebno tokom zimske sezone. Kraljica se odlučila baš za kombinaciju ove dve boje i to izgleda lepo.

Pročitajte još: Eva Longoria u svakodnevnoj modi: Kombinacija koju sve možemo da nosimo (FOTO)

Ponela je džemer-haljinu A kroja koja se vezuje oko struka, a ženstvena midi dužina haljine nije izostala ni ovog puta. Dok je haljina teget, kaput i čizme iznad kolena su crne boje.

Čarapa- čizme ove jeseni osvojile su mnoge žene, a vidimo da im je naklonjena i Leticija.

Foto: profimedia

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas