Oglas
· · Komentari: 0

Mišljenja su podeljena: Da li je haljina SELME HAJEK pun pogodak ili potpuni promašaj? (FOTO)

Selma Hajek se odlučila za haljinu veoma zanimljivog izgleda

1662392513_Foto-Profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Selma Hajek je prisustvovala promociji memoara "A Visible Man" koje potpisuje urednik britanskog "Vogue" Edvard Eninful. Ona je podigla mnogo prašine svojim odabirom haljine.

Za ovu priliku ona je odabrala veoma zanimljivu haljinu, koja je kod nekih izazvala oduševljenje, dok su se drugi pitali zbog čega je obukla tako nešto. Međutim, oko jednog se moraju složiti, a to je da je privukla mnogo medijiske pažnje, kao i da je veoma upadljiva.

Pročitajte još: ŠMINKA JE MAGIJA: Pogledajte kako izgledaju Neda, Snežana, Brena i Bekuta BEZ IJEDNE TRUNKE (FOTO)

U pitanju je haljina bele boje sa karnerima. Ona se dole širi, dok je u gornjem delu uska pa je tako njen dekolte bio u prvom planu. Nosila je belu torbicu i dijamanske miđuše. NJena šminka je bila veoma svedena, a kosu je vezala u visoku punđu, pa su tako njene pravilne crte lica došle do izražaja.

 

Neki su je nazivali "modernom kraljicom" i udeljivali komplimente poput: "Prelepa", "Haljina je nestvarna", "Najlepša glumica", "Salma nikad bolje nije izgledala"... 

Dok su sa druge strane, mnogi negativno komenarisali Selminu haljinu: "Šta je ovo obukla", "Salma skinula zavesu i ogrnula je", "Šta je vama ovde lepo", "Žena jednostavno ne zna da se obuče", "Izgleda kao ona balerina na vašaru"... 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas