Oglas
· · Komentari: 0

Sofiji Loren godine ne mogu ništa: Filmska DIVA dokazala zbog čega se smatra jednom od najlepših žena na svetu (FOTO)

Glumičin stajling oduševio sve prisutne

1665566487_profimedia-0051143119.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sofija Loren se posle više od pola godine pojavila u javnosti povodom otvaranja svog restorana. Ona je odlučila da se upusti u novi biznis i da se oproba u ugostiteljstvu. Došla je u pratnji svog sina Karla Pontija Mlađeg unučića Beatriče i Vitorija.

Svi prisutni su bili oduševljeni njenim izglednom. Sofiji godine ne mogu ništa, s obzirom na to da izgleda prelepo iako ima 88 godina. 

Za ovu priliku odlučila je da obuče odelo klasičnog kroja. Ukombinovala ga je sa satenskom bluzom i crnim salonkama. Od nakita je imala srebrnu ogrlicu, dok su prsten i miđuše takođe bile srebrne sa crvenim kamenom. Tu su, naravno, bile i okrugle naočare za sunce koje su postale njen zaštitni znak. 

Foto: Profimedia

Pročitajte još: "Izvinite, vaspitavam dete": Anđelka Prpić ispričala anegdotu iz prodavnice - "Tu scenu pamtim"

Foto: Profimedia

Jednom prilikom je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda. 

- Veliki sam fan organskog, devičanskog maslinovog ulja. Svakodnevno ga koristim u ishrani, ali i za negu kože, tačnije kao hidratantnu dnevnu kremu, te umesto noćne kreme i mleka za telo. Ono je bogato antioksidansima, naročito vitaminom E, koji usporava proces nastanka bora. Maslinovo ulje je tajna moje lepote - zaključila je svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas