Oglas
· · Komentari: 0

Stajling koji spaja Noleta i Megan Markl: Prizor koji je postao hit na društvenim mrežama (FOTO)

Da li možete da zamislite najboljeg tenisera sveta i Megan Markl u sličnoj garderobi?

1699024926_Foto-Profimedia-Nole-i-Megan.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Najnovije izdanje najboljeg tenisera planete mnoge je podsetilo na suprugu princa Harija, pa se šale od juče neprestano nižu

Srpski teniser Novak Đoković juče je nastupio na Mastersu u Parizu, u kom je odneo pobedu nad Tomasom Martinom, a ponovo je privukao pažnju svojom zanimljivom opremom.

Sponzori statistički najboljeg tenisera u istoriji iznova pomeraju granicu i uspevaju da uvek predstave interesantniju i efektniju opremu, a juče je Novak igrao u crveno-ljubičastoj majici s polo kragnom.

LJubitelji tenisa bili su oduševljeni, a jedan od njih setio se da je fotovo identičnu kombinaciju boja svojevremeno nosila vojvotkinja od Saseksa Megan Markl.

U pitanju je njen trudnički stajling, iz dana kada je vojvotkinja nosila sina Arčija, i kada se pojavila u crvenom kaputu i ljubičastoj haljini.

"Hvala bogu što nije nosio i onu glupavu braon torbicu", "Oboje su prelepi", "Kako si se ovoga setio", "Verujem da i Megan može da mlatne ovom tašnom kao on reketom"... neki su od komentara oduševljenih tviteraša.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas