Oglas
· · Komentari: 0

Sva modna izdanja Jelene Đoković na Vimbldonu: NJen stil kupio poglede, a jedna kombinacija je Novaka posebno oduševila (FOTO)

Jelena Đoković održala je nekoliko modnih lekcija tokom dosadašnjih mečeva na Vimbldonu

1689418227_36e906185afeefb2cbddc5206d5a4221426d46d9.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sav teniski, a generalno i sportski svet već dve nedelje okrenut je ka Londonu. Vimbldon je zauzeo veliku pažnju, a pored toga što se komentariše sam sport, ne možemo da ne primetimo elegantna izdanja brojnih gledaoca koji su došli da uživaju u "belom sportu".

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, je godinama njegova velika podrška. Ne propušta Novakove mečeve, a ovog puta je dodatno komentarisan njen izgled. Jelena je dala prave lekcije mode tokom svih dosadašnjih mečeva na Vimldonu.

Prvu utakmicu započela je u belom, što je i simbol Vimbldona. Pojavila se u uskim farmericama i opuštenoj majici na V-izrez, dok je ceo stajling upotpunila elegantnim blejzerom bele boje.

Kako u Londonu nije tako toplo, Jelena se sledeći put pojavila u džemperu. Nosila je zanimljiv kardigan, a cena je izazvala veliku pažnju. Navodno je njegova cena oko 1.000 evra, jer je od vune angorske koze, prema pisanju medija.

Jelenin narednim izbor odeće je možda i najviše komentara, s obzirom na to da je retko vidimo otvorenih ramena. Pojavila se u nežno roze haljini otvorenog, srcolikog dekoltea, a celo izdanje je upotpunila belim šeširom i velikim naočarima.

Četvrtfinale Vimbldona bio je njen potpuni izlazak iz "zone komfora", a njen izgled je komentarisao i Novak na svom Instagram profilu. Gospođa Đoković je ponela kraću, lepršavu haljinu u teget boji i cvetnog dezena dok je sako bio pun pogodak -  oversized u žutoj boji, što je dalo savršen kontrast boji haljine. Odlučila se za minimalan nakit, a naočare za sunce su i ovog puta bile neizostavan komad.

Foto: printscreen/ Instagram/ Novak Đoković

Za jučerašnje polufinale Jelena se odlučila za nešto jednostavniji, ali opet upečtaljivi izgled. Nosila je svetle farmerke u kombinaciji sa belom majicom i krariranim predimenzioniranim sakoom preko, dok je kosu skupila u razbarušenu punđu.

Foto: profimedia

Novak sutra igra deveto finale Vimbldona u karijeri, a videćemo kakvu je modnu kombinaciju Jelena pripremila za veliki dan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas