Oglas
· · Komentari: 0

"UZELA SI TROFEJ, IVANA": Slike sa venčanja Dejana Bodiroge - prelepa mlada u ZANOSNOJ venčanici i poznate zvanice

Dejan Bodigora i njegova izabranica Ivana su izgovorili sudbonosno "da" pre skoro 20 godina

1667908220_foto-arhiva-novosti-svadba.jpg
Foto: A. Stevanović, N. Paraušić
Oglas

Košarkaška legenda i prvi čovek Evrolige, Dejan Bodiroga, i njegova izabranica Ivana su sudbonosno "da" izgovorio 13. jula 2003. godine. Crkveno venčanje je održano u Sabornoj crkvi, gde se desila jedna anegdota.

Danima se prepričavalo da su prolaznici koji su se našli u blizini prvo skandirali "Mi imamo svoga boga", a zatim su se obratili nevesti sa rečima "Uzela si trofej, Ivana".

Foto: Arhiva Novosti - N.Parausic  

Svadba je održana uz prisustvo pedesetak najbližih prijatelja i članova porodice. 

Pročitajte još: Ana Divac u kupaćem: Ponosno pokazala figuru u šestoj deceniji (FOTO)

Ivana se u to vreme bavila manekenstvom i važila je za atraktivnu brinetu koja je dobijala komlimente gde god da se pojavi. Odlučila se za venčanicu koja je imala debele bretele i jako simpatičan nabor u predelu dekoltea. Haljina je ravno padala do poda, a preko nje je imala belu maramu kojom je prekrila ramena prilikom ulaska u crkvu. 

Foto: Arhiva Novosti - N.Parausic 

Što se tiče frizure opredelila se za nisku punđu, u koju je stavila beli cvet. Šminka nije bila napadna, već je Ivana vešto naglasila svoje crte lica i zadržala prirodan izgled. 

Foto: Arhiva Novosti - N.Parausic 

Bodiroga je nosio klasično odelo, sa belom košuljom i kravatom u svetloj nijansi plave boje.

NJih dvoje imaju sina Nikolu i žive u skadnom braku. Brak im nisu uzdrmale glasine o razvodu 2015. godine kada su uspeli da pobede zle jezike. Ivana se posvetila porodici i nemamo često priliku da je vidimo u javnosti, međutim, kada se pojavi pleni damskim stilom i prirodnom lepotom.

Foto: Arhiva Novosti - N.Parausic 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas