Oglas
· · Komentari: 0
NEGA TELA

Lagani jesenji piling za telo od BUNDEVE

Jesen kao prelazni period donosi nam mnoštvo ukusnih plodova.

1602771602_Depositphotos_206890088_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Jedan od njih je svakako bundeva, koju možete koristiti na najrazličitije načine. Verovatno ste već imali prilike da pravite ukusne pite od bundeve, salate sa rendanom bundevom kao i neizostavne potaž čorbice.

Ali ovog puta ne govorimo o jelu, već o nezi lepote vašeg tela. Pokazaćemo vam kako da na lak način napravite izvrsan lagani jesenji piling za telo od bundeve.

SASTOJCI:

  • jedna i po šolja smeđeg šećera
  • 2 velike šolje vaše omiljene mlevene kafe
  • 1-2 kašike začina od bundeve ili pasirane kuvane bundeve (u pitanju je mešavina muskatnog oraščića, đumbira, karanfilića i cimeta – ako nemate začin od bundeve, napravite ga mešanjem ovih sastojaka po vašem ukusu)
  • 3 šolje ulja po izboru – ulje od semena lana, grožđa ili maslinovo ulje

Pročitajte još: Pratite ove savete i SMANJITE BOL tokom DEPILACIJE

PRIPREMA:

Šećer sipajte u posudu i drvenom kašikom mešajte kako bi se razbio na sitnije komade. Potom dodajte mlevenu kafu i začin od bundeve. Ravnomerno izmešajte pre nego što dodate ulje. Lagano sipajte ulje i sve sjedinite. Prespite u staklenu posudu i koristite po želji odmah, ili ako ga odlažete za kasnije, dobro zatvorite i držite u frižideru.

Pročitajte još: Da li znate čemu služi ČAROBNI KALENDAR i zašto ga ne doživite ODMAH i SADA?

PRIMENA – Manju količinu pilinga nanesite na čistu vlažnu kožu duž tela i dobro utljajte. Ostavite da deluje oko 15 minuta, a potpom temeljno isperite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas