Oglas
· · Komentari: 0
PROBAJTE

Četiri PRIRODNA sastojka koja smanjuju vidljivost IRITANTNIH STRIJA

Nažalost, većina žena strije ne može izbeći, usled raznih životnih okolnosti, a one se najčešće javljaju na stomaku, bokovima, grudima i zadnjici, u raznim dobima.

1610790345_Depositphotos_164994406_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

U kojem god stanju one bile, važno je da znate kako se one mogu ublažiti, bilo kozmetičkim proizvodima, bilo prirodnim sastojcima, koje već vrlo verovatno imate kod kuće. Znate li koji su to?

Krompir

Odavno je poznato kako krompir može da izbeli razne mrlje na koži, a dokazano pomaže i kod ublažavanja strija. Narežite jedan veći na deblje kriške, a zatim ga utrljajte u strije. Pustite da se sok osuši na kritičnim područjima, a zatim ga isperite.

Pročitajte još: Mitovi o CELULITU u koje veruju mnoge žene: Kilaža nije razlog broj jedan

Maslinovo ulje

Foto: Depozit

Osim što je dobro za vaše zdravlje, maslinovo ulje brojnim ženama već dugi niz godina je odličan saveznik za lepotu, bilo da se radilo o koži ili kosi. Ali zahvaljujući antioksidansima, maslinovo ulje može i da ublaži vidljivost strija. Umasirajte ga toplo, a zatim ostavite da stoji pola sata na koži i isperite.

Pročitajte još: Nemam šta da OBUČEM! Da li znate koliko dana u životu ŽENA provede ISPRED ORMANA?

Šećer

Već vam je dobro poznato kako šećer odlično uklanja odumrle ćelije kože, ali može vam pomoći u borbi protiv strija. Pomešajte ga s limunovim sokom ili maslinovim uljem, a zatim masirajte smesom strije svakodnevno po 10 minuta.

Pročitajte još: Duga ili kratka kosa? Ovo brzo primenjivo pravilo otkriva šta najbolje pristaje vama

Aloe vera

Alou veru nazivaju čarobnom biljkom, koja se koristi u razne beauty i zdravstvene svrhe. NJen gel dokazano obnavlja kožu, a prilikom redovne upotrebe, aloa će izblediti i strije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas