Oglas
· · Komentari: 0
OBRVE

Stručnjak objašnjava: Zašto nam jedna obrva uvek izgleda super, dok je druga nemoguća

Jedna obrva lako se može urediti i izgledati gotovo idealno dok je druga prekratka, pretanka ili jednostavno tako čudno raste da je nemoguće lijepo je urediti.

1610875565_Depositphotos_190811440_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Stručnjak za obrve Tonia Kroks, koja se brine za obrve Megan Foks i Eve Mendes objasnila je da je to zaista česta pojava i pružila neke razloge zbog kojih su nam obrve različite.

Pročitajte još: Na prirodan način do gušćih obrva: Mažite ova ulja

- Obrve imaju različiti smer kretanja i mogu da rastu potpuno drugačije kada je brzina rasta i smer u pitanju - rekal je Tonia.

Za oblik naših obrva zaslužna je genetika, ali njihov različit izgled možemo pripisati i grimasama koje pravimo, odnosno mimici lica, i načinu na koji spavamo.

Ne zbog toga što spavajući na strani "gužvamo obrvu", već zbog toga što mišići na strani na kojoj redovno spavamo postaju opušteni, što utiče i na izgled obrva.

Pročitajte još: Da li obrve moraju da se slažu sa bojom kose? Šta su pravila?

Još jedan razlog zbog kog bismo što više trebali da spavamo na leđima!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas