Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Марс је ушао у Вагу и ту ће се задржати до 30. октобра. Планета Марс у астрологији представља примарну мушку енергију.

1631698378_Muskarac.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Марс описује начин на који делујемо и описује нашу енергију.

Међутим, Марс такође представља и енергију како мушку тако и женску. Када је Марс у знаку Ваге кажемо да то баш није најидеалније место за ову планету.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Марс у Ваги је велики заводник

Али, са друге стране када неко има Марса у Ваги, поготово у мушком хороскопу, то даје велике љубавнике и заводнике.

То значи да сте срећница када вам се удвара такав мушкарац. Са друге стране имати таквог мушкарца поред себе значи да си стално на опрезу јер он увек тражи веће и веће узбуђење, нова освајања.

Везе се љуљају!
Марс у Ваги је неодољив за жене. Када је Марс у Ваги везе и односи се дрмају, пуцају, долази до прељубе, флертова итд.
Марс даје посао и место у тиму , јер не воли да буде сам.

Такође даје мушкарце који воле да попију, па и коцкаре. То је онај мушкарац који седи за шанком у кафеу пуног дима, одмерава, вреба и када се одлучи жена сигурно пада на његов шарм и удварање. 

Шта ће се дешавати крајем септембра и у октобру?

Први аспек који ће Марс правити је коњукција са Сунцем. То нам доноси понуде за заједнички посао, или да заједно радимо у тиму. Марс у Ваги не воли да буде сам.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

25. и 26. септембар

То су два идеална дана да се заврше све започете обавезе. Такође, даће мушкарцима јаку сексуалну енергију!

5. и 6. октобар

Почетак октобра, тачније дани 5. и 6,. доносе удварање на необичном месту. Или лакше речено упознаћете особу на месту где никада не би помислили!

Прочитајте још: Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

9,10 и 11 октобар

Марс је у коњукцији са Меркуром што даје оштре и напете разговоре што може довести до сукоба у везама.

16.-20. октобар

Од 16. до 20. октобра Марс је у тригону са Јупитером и то доводи до ширења, односно, успеха. Поготово када је посао у питању. Неки планови од раније сада се могу реализовати на опште задовољство.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

21. и 22. октобар

То је озбиљан датум! УЗБУНА!!! ПАЖЊА!! Јака лоша енергија, могућ контак са људима који су криминалци, лопови и лажови. Озбиљно поведите рачуна шта и како радите на сви пољима од вожње кола, комуникације, избегавајте мрачна места, идите осветљеним улицама...

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas