· · Коментари: 0
САВЕТ

Напитак који треба редовно конзумирати: Ако МЛЕКУ додате ОВАЈ састојак, решићете се бола у ЛЕЂИМА

Направите овај изузетно здрав и делотворан напитак који опушта мишиће.

1633076915_soy-milk-gd92aa66a2_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Бол у леђима је једно од најчешћих обољења са којим се човек суочава. Овај бол може бити проузрокован послом, односно напорним физичким радом, дугим седењем, повредом, неисправним начином тренирања, неудобним положајем приликом спавања, промаја, и слично.

Бол у леђима може да траје дуго и да захтева адекватно лечење, а може да прође и сам од себе.

Прочитајте још: Три једноставне вежбе које олакшавају БОЛ због ЧУКЉЕВА

Како бисте стали на пут овој тегоби направите следећи напитак по препоруци стручњака, који вам може помоћи да се решите болова у леђима.

Овај напитак опустиће вам мишиће и уклонити бол.

Састојци:

- 3 изгњечена чена белог лука
- шоља млека
- 2 кашике меда

Припрема:

Бели лук и млеко ставите у шерпу, а затим пустите да проври уз лагано мешање. Када је смеса проврела, скините је са рингле и пустите да се прохлади.

Стручњаци препоручујуу да ову смесу пијете једном недељно и да ћете приликом првоч коришћења моћи да уочите резултате. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.