Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОСАО

Придремало вам се на РАДНОМ МЕСТУ? Пет савета како да се најефикасније РАЗБУДИТЕ

Дремка на послу може да буде врло непријатна.

1643282001_woman-g1d13e4061_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Приближава се крај радне недеље, и многи су на измаку снаге. Уколико вам се десило да сте задремали на радном месту, пробајте на следеће начине да се разбудите.

За почетак устаните од свог стола

Предуго седење на једном месту може погоршати дневну поспаност. Периодично устајање са радне станице и ходање унаоколо покреће крв. Такође вам може помоћи да останете будни и концентришете се на свој посао.

Прочитајте још: Шта бисмо могли да урадимо да ПОБОЉШАМО ДРЖАЊЕ док седимо на послу?

Попрскајте лице хладном водом

Ако се мучите да останете будни на послу, идите у купатило и попрскајте лице хладном водом. Овај брзи и једноставан трик може вас поново активирати и пружити преко потребно разбуђивање.

Слушајте музику

Ако сте поспани на послу, обављање посла у тишини може бити потешкоћа. У сваком тренутку можете се осећати као да ћете заспати. Да бисте пробудили мозак, слушајте музику која вам прија, макар и на телефону, преко слушалица, како не бисте сметали осталим колегама.

Уместо обилног узмите лагани ручак

Ако се носите са честом дневном поспаношћу, обилан ручак могао би да погорша стање. Дајте све од себе да се клоните залогаја, газираних пића или угљених хидрата попут белог хлеба и беле тестенине, а у паузи за ручак презалогајите воћку, или салату.

Дремните накратко

Понекад је затварање очију једини начин да преболите дневну поспаност. Ако морате да затворите очи, покушајте да дремнете током паузе за ручак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas