Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Без одрицања и гладовања: Рада Манојловић открила шта јој увек помаже да смрша - "Једну врсту семенки стално грицкам"

Певачица изгледа савршено, а сада је открила како јој то успева

1683702740_vrnjacka_banja_12072022_0370.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Рада Манојловић прославиће ове године 38. рођендан. Упркос томе што је у четвртој деценији Рада има перфектну линију, а она открива да семенке сунцокрета носи и на наступе и да јој то помаже да завара глад:

- Семенке сунцокрета стално једем, заварају ми глад. После тога немам мучнину, као кад једем чипс, помфрит или нешто масно. Сунцокрет је одлична грицкалица, уместо тих "јаких" сланиша. Увек га имам код себе и носим га чак и на наступе - прича за "Информер".

Не крије да има добри генетику и да не воли да једе слаткише:

- Кад сам имала 61 килограм, то је за мене већ био аларм да треба да скидам вишак. То није велика килажа, али ако се човек не заустави на време, бројка се повећава. Поред тога, на камери увек делујем крупније и дебље и због тога пазим. Девица сам у хороскопу, па сам можда зато дисциплинована, а имам и добру генетику и не волим да једем слатко. Кад ми падне шећер, поједем једну палачинку, али то се дешава једном у месец дана - наставља она.

Није присталица стриктних режима исхране, једе све, али мање порције:

- Један живот имамо и треба себи да угађамо и кроз храну. Због тога једем све, али мање порције. На пример, не поједем целу пљескавицу, него пола. Ограђујем се уколико неко има хормонски поремећај или било какав други здравствени проблем, али ако не пробушите кашику, нема помака - истиче она, па додаје:

- Могу да једем само вариво, кувана јела, суши, сома, ослића, али исто тако и уштипке, тестенину... Ма све, али само у умереној количини. Једино ми у последње време не прија месо и много га мање једем.

Рада открива да може дуго да издржи без хране:

- Имам два оброка, ручак и вечеру. Кад немам свирку, једем помало целу ноћ, као птичица. Могу дуго да издржим без хране, попијем кафу и много воде.

Приметила је да није у доброј кондицији, те да ће ускоро да крене на тренинге:

- Иако потрошим много калорија на наступима, мораћу да почнем да тренирам јер губим кондицију. Већ после десет минута ђускања будем "гола вода", не могу да дођем до даха - закључује за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas