Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дијета Милице Милше: Глумица за ТРИ месеца смршала 10 килограма (ЈЕЛОВНИК)

Глумица у последњих неколико година имала је проблема са килограмима

1654071009_milsa.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Милица Милша, успела је да победи себе и смрша чак десет килограма за само три месеца.

Прочитајте још: Јеловник Милице Павловић: Певачица за 12 данас смршала чак ДЕСЕТ килограма

Како је навела глумица, променила је потпуно начин исхране и стриктно се придржавала правила.

- Откад сам престала да једем велике порције, драстично сам смршала и то сам одмах приметила по хаљинама. Сад носим за два конфекцијска броја мању гардеробу! Кројачица је морала да ми сужава и хаљине за снимање, чак су ми и каишеви велики! Одлично се осећам, нисам поспана и имам енергије - прича глумица за Хит и додаје да више не улази у пекаре.

- Више не доручкујем по пекарама и избегавам храну коју нам доносе на снимање. Не одричем се оброка, само не једем просте шећере и бело брашно. Некад радим и по 12 сати дневно, тако да не стижем да кувам, али наручујем здраву храну. За доручак једем овсену кашу, или јаја, или интегралне пројице. За ручак волим јунетину или телетину са поврћем. Важно ми је то што не прескачем вечеру. Тад једем салату или паленту са сиром, а дозвољена ми је и интегрална тестенина. Имам и три ужине дневно, тако да никад нисам гладна. Слаткиша се не одричем, једем протеински пудинг са чија семеном или здрави чоколадни мус. Најтежа ми је била прва недеља, али сам истрајала. Храним се здраво већ три месеца - открила је глумица.

Глумица објашњава зашто је решила да промени стил живота

- Одлучила сам се за овакву исхрану више због здравља него због линије. Задовољна сам својим изгледом и планирам да останем на овом режиму све до годишњег одмора, а онда ћемо Жарко и ја да се опустимо - прича Милица и додаје да због снимања не стиже да вежба:

- Било би пожељно и да тренирам или да шетам, али просто не стижем. Касно се враћам са снимања и будем уморна... - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas