Oglas
· · Komentari: 0

Dijeta Milice Milše: Glumica za TRI meseca smršala 10 kilograma (JELOVNIK)

Glumica u poslednjih nekoliko godina imala je problema sa kilogramima

1654071009_milsa.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Milica Milša, uspela je da pobedi sebe i smrša čak deset kilograma za samo tri meseca.

Pročitajte još: Jelovnik Milice Pavlović: Pevačica za 12 danas smršala čak DESET kilograma

Kako je navela glumica, promenila je potpuno način ishrane i striktno se pridržavala pravila.

- Otkad sam prestala da jedem velike porcije, drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije - priča glumica za Hit i dodaje da više ne ulazi u pekare.

- Više ne doručkujem po pekarama i izbegavam hranu koju nam donose na snimanje. Ne odričem se obroka, samo ne jedem proste šećere i belo brašno. Nekad radim i po 12 sati dnevno, tako da ne stižem da kuvam, ali naručujem zdravu hranu. Za doručak jedem ovsenu kašu, ili jaja, ili integralne projice. Za ručak volim junetinu ili teletinu sa povrćem. Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca - otkrila je glumica.

Glumica objašnjava zašto je rešila da promeni stil života

- Odlučila sam se za ovakvu ishranu više zbog zdravlja nego zbog linije. Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo - priča Milica i dodaje da zbog snimanja ne stiže da vežba:

- Bilo bi poželjno i da treniram ili da šetam, ali prosto ne stižem. Kasno se vraćam sa snimanja i budem umorna... - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas