Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Храна коју можете јести увече БЕЗ ГРИЖЕ САВЕСТИ: Ове намирници идеалне су ако сте на дијети или водите рачуна о здравој исхрани

Ако осећате глад током вечери, ове намирнице су сјајан избор

1690986586_shutterstock_787983463.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли тражите нешто што ће вас заситити и истовремено помоћи у борби против вишка килограма и помоћи вам да сагоревате масти док спавате?

Претерано преједање у вечерњим сатима није добродошло, али шта ако сте тип који огладни тек кад падне ноћ.
Ако сте једна од оних особа која увече са кајањем претура по фрижидеру, онда ће вам следећи савет добро доћи.

Стручњаци се слажу да не треба да идемо у кревет гладни. Шта да радите ако почну да вам „завијају“ црева увече? Пробајте грицкалице богате протеинима, од којих је једна и свежи сир. Студија државног универзитета Флорида објављена у Бритисх Јоурнал оф Нутритион показала је да конзумирање 30 грама протеина отприлике 30 минута пре спавања може позитивно да утиче на метаболизам.

Ако нисте љубитељ свежег сира не брините, постоји много других протеинских опција, од тофуа, до тврдо куваних јаја, па чак и шаке бадема. Ово ће вас држати ситима током целе ноћи, док вам храна даје енергију која вам је потребна да подстакнете метаболизам и подржите топљење масних наслага.
Бадеми и ораси су одлична опцијиа јер садрже много добрих масти, а и добар су извор протеина и витамина и минерала (витамин Е, селен, магнезијум).

Иако можете на сваком кораку да прочитате неки савет о мршављењу запамтите да је кључ у уравнотеженој исхрани и физичкој активности током целе године. Стручњаци саветују довољан унос посних протеина, интегралних житарица и пуно поврћа, што ће вас заситити и уједно помоћи у борби против килограма, пише сајт цитyмагазине.си.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas