Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСХРАНА

ЛЕПЕ ВЕСТИ! Ово је 5 ноћних "грицкалица" које неће утицати на ВАШУ ФИГУРУ

Да ли се и вама пробуди црв глади током касних вечерњих сати? Пронашли смо решење и за то

1677535577_214295_shutterstock.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Са благим осећајем глади пре спавања, можда се сви сусрећу. У овим тренуцима нас вуче да поједемо нешто штетно. Ако вам овај вечерњи ритуал постане навика, онда се то дефинитивно неће претворити у ништа добро за фигуру.

Прочитајте још: Марина Висковић није изневерила фанове: Певачица наступала са повредом леђа, сви су мислили да је то део стајлинга (ФОТО)

Запамтите 5 најкориснијих опција за ужину ноћу, која се неће наслагати као терет на струку.

Чаша кефира

Једна од најбољих опција за ужину када глад наступи у најнеповољнијем тренутку. Ово је безбедно за фигуру обзиром да 100 грама масног кефира садржи 56 кцал, а светло - само 30.

Грејпфрут

Горко-слатки цитруси се такође неће таложити у масти. Грејпфрут се односи на производе са "минус" калоријским садржајем. То значи да тело троши онолико калорија на варење воћа колико је оно првобитно садржало.

Шака сувог воћа

Ово је прави спас за оне који желе нешто слатко пре спавања. Свега 2-3 комада сувих кајсија или сувих шљива савршено ће заменити слаткише.

Прочитајте још: Одличан су део сваке дијете: Зашто би ТИКВИЦЕ требало да буду на вашој летњој трпези?

Једна банана

Да бисте продужили задовољство, боље га је исећи на комаде и дуго уживати у сваком. Временом ће глад променити бес у милост и повући се, омогућавајући вам да мирно спавате.

Кувано поврће

Можете чак дозволити и читаву плочу - главна ствар је да буде мала. Тако ћете следећим "пуним" оброком преварити мозак и смирити ноћни апетит.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas