Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЈЕТЕ ПОЗНАТИХ

Ово је дијета славне глумице МЕГАН ФОКС због које је ХОЛИВУД одлепио! Ево у чему је ТРИК

Она тврди да ју је оваква исхрана учинила "ефикаснијом мајком"...

1644436586_Megan_Fox_Jennifers_Body_TIFF09.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Славна америчка глумица Меган Фокс важи за једну од најатрактивнијих и најзгоднијих жена у Холивуду, којој се диве жене широм света. Осим што се њена кинематографска остварења непрестано изнова гледају и о њима се препричава, Меган Фокс практикује посебну дијету која је залудела Холивуд. Наиме, ова глумица практикује Палео дијету.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

- Морала сам да елиминишем хлеб из моје дијете, тако да сам на исхрани са врло ниским садржајем угљених хидрата и са врло ниским садржајем шећера - изјавила је Меган.

Она је такође рекла да ју је оваква исхрана учинила "ефикаснијом  мајком".

Прочитајте јошСкида мрље, враћа сјај и дезинфикује површину: Направите домаће средство за чишћење ПАРКЕТА

- Трошим више енергије, а не осећам се исцрпљено - објаснила је она.

 

Недавна студија показала да је палео исхрана најефикаснија исхрана за постизање доброг изгледа. Она је готово идеална за губитак тежине.

Палео дијета

Палео дијета, да би била ефикасна, мора бити укомбинована са редовним вежбањем, и храном за коју се може рећи да потпада под радње “сакупљати” и “ловити”. У свом начистијем облику, палео дијета подразумева да из своје исхране елиминишете намирнице које имају висок садржај масти и превише калорија, што је и главни начин како ова дијета позитивно утиче на здравље. План исхране подразумева здраве витамине, минерале, влакна, што је унос који вам помаже да се брже заситите, а да притом једете мање, па се самим тим и тежина смањује.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Фокус је на чистим протеинима, воћу, и поврћу, пре него на калоричним и натријумом богатим намирницама такође може допринети губитку тежине, али треба унапред нагласити да палео дијета није ни предвиђена да буде усмерена толико на губитак тежине.

Прочитајте још: Ове три боје никако не смеју бити на вашим ЗИДОВИМА

У склопу ове дијете можете јести коштуњаве плодове и семенке, с тим што људи који стварно желе да смршају треба да лимитирају унос ових намирница, или, ако то не могу, да пређу на неку другу дијету или препарат за мршављење.

Пример Палео јеловника Меган Фокс

Палео дијета је све популарнија, па заиста нећете имати тешкоћа у проналажењу рецепата, али ако сте почетник, пробајте прво са овим једноставним менијем, како бисте се постепено уходали.

  • Палео доручак: Омлет од црног лука и спанаћа, са парчетом јетре.
  • Палео ручак: Туна у комбинацији са зеленом салатом и бадемима.
  • Палео ужина: Говеђе месо.
  • Палео дезерт: Сладолед од кокосовог млека.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas