· · Коментари: 0

Седам БИЗАРНИХ МЕТОДА дијете које славне личности користе да остану у форми

Баш као и ми обични смртници, славне личности морају да се потруде да одрже своју фигуру и тежину (и они су ипак само људи).

1636805189_shutterstock_1446778835.jpg
Фото: Shutterstock

У ствари, може им чак бити мало теже јер морају да се носе са притиском да буду у очима јавности. Камере су увек уперене у њих. Због тога већина познатих личности веома напорно ради како би одржала своје тело у савршеном облику.

Неки иду на „нормалан“ приступ једноставно здраво једући и пуно вежбајући, док други користе неконвенционалније методе. Ових седам познатих личности има неке прилично бизарне тајне исхране..

1. Бијонсе

Иако је Бијонсе позната по својим облинама, морала је да смрша неколико килограма за улогу у филму Дреамгирлс. Да би се то догодило, урадила је „главно чишћење“: седмодневно чишћење соком. Уз овакво чишћење соком пијете мешавину воде, лимуновог сока, јаворовог сирупа и кајенског бибера и не једете ништа.

тегле хране за бебе богате су витаминима и идеалне су за нискокалоричну исхрану. 

Прочитајте још: Ови нутријенти су важни за мршављење: Укључите их у исхрану

Очигледно, Бијонсе није била велики обожаватељ дијете јер никада више није урадила чишћење. Уместо тога, она сада понекад једе вегански по неколико недеља.

2. Лејди Гага

Прича се да се Лејди Гага заклиње у дијету са вискијем. За ову дијету можете пити виски кад год желите и јести оброке са мало угљених хидрата. Морате и да вежбате уз то, тако да ћете можда морати да вежбате када сте мамурни. Очигледно, дијета је веома ефикасна, али питамо се да ли ће ваш шеф бити срећан када попијете пар вискија на послу... 

3. Гвинет Палтроу

Сама Гвинет Палтроу је рекла да практикује нешто што се зове 'елиминација'. То значи да она не једе глутен, млечне производе или црвено месо током периода од 21 дан. Према Гвинет, она је потпуно очишћена након тих 21 дан и такође је смршала.

4. Лив Тајлер

Икона и глумица деведесетих Лив Тајлер је већ неко време у Холивуду и још увек изгледа блиставо као и увек. Да би остала у форми, она има једноставан трик: хладни туш. „Овај савет сам добила од пријатеља. Хладна вода доводи до затварања кутикуле ваше косе и увек се осећам као да сам тања“, објашњава Лив. Не звучи нам баш ефикасно, али можда би вредело покушати, зар не?

5. Риз Витерспун

Како позната глумица одржава своје тело у форми? Уз храну за бебе. Мале тегле хране богате витаминима идеалне су за нискокалоричну исхрану. 

6. Натали Портман

Можете ли замислити да морате да тренирате до фигуре коју је имала Наталие Портман у Црном лабуду? То није пикник! За ову улогу глумица је морала да смрша не мање од 10 килограма. Овај циљ је постигла живећи на исхрани у којој се користи искључиво бадем и шаргарепа.

7. Мадона

Дакле, шта краљица попа чини да изгледа тако невероватно у својим годинама? Она гледа у месец да схвати шта може да једе. Мадона живи по принципима дијете вукодлака, баш као и Деми Мур. То значи да можете да урадите чишћење водом или соком само када је пун или млад месец и живите првенствено на сировом месу. Осим тога, Мадона једе неколико различитих врста морских алги како би одржала своју витку фигуру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.