Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МРШАВЉЕЊЕ

Смршајте до ЛЕТА! Здрава дијета у којој имате НОРМАЛНЕ ОБРОКЕ, али мршавите

Уколико планирате да скинете килограме до лета, ово је прави тренутак да покушате.

1647127497_woman-g91d225d58_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Дијете су све популарније, али и негативне последице које многе од њих доносе. Ове дијете обично су краткотрајне и иако је резултат да се у кратко време изгуби већи број килограма, дијете које трају токо дужег периода обично немају јо-јо ефекат.

Прочитајте још: "Због сигурности морао сам да прекинем певање": Никола Роквић доживео ДРАМУ на наступу (ФОТО)

Наиме, губитак тежине од 0,5 кг, до 1 кг недељно је губитак тежине који неће штетити вашем здрављу, а у крајњој линије када смршате, много ће вам помоћи. Како бисте то постигли морате смањити унос калорија за око 3,500 до 7,000 калорија недељно, што значи мањи унос за око 500 до 1000 калорија од дневне просечне потрошње. Наравно, важно је и пазити осим на врсту хране коју уносите и на величину порција, што може бити доста тешко, јер гојазне особе често знају са временом изгубити осећај што је то „нормална" порција.

Прочитајте још: ЗДРАВ И УКУСАН РЕЦЕПТ ЗА РУЧАК: Пржени броколи са сланином спреман за пар минута (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Циљ здраве дијете је да изгубите на тежини, а истовремено се навикнете на принципе здраве исхране, како се килограми не би вратили и поновно добили на тежини.

Прочитајте још: Како да "преварите" мозак да научи нови језик? 3 ствари које морате да пробате

Стратегија на којој се темељи здрава дијета је побољшање квалитете хране, а не ограничавање количине хране, тако да вас ова дијета неће држати гладнима. То је дијета које ћете се моћи придржавати, а уз мршављење ћете добити енергетски подстицај, бољу пробаву и бољи сан.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas