Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЦЕПТ

Бизарно или укусно? Комбинација киселог краставца и сникерса поделила интернет (ВИДЕО)

Бизарни трендови у кухињи све више су популарни на друштвеним мрежама, али корисници су овога пута превазишли себе

1626011627_snikers.jpg
Фото: Тик Ток Илустрација/@wиллиамцрафт09
Oglas

Вилијам Крафт, један од корисника ове популарне платформе, поделио је са својим пратиоцима рецепт за "сницкле", који је запрепастио све.

Прочитајте још: Док пржите месо из њега ИЗЛАЗИ НЕШТО БЕЛО? Да ли је то ОПАСНО и како да га се решите

Наиме, он је узео и кисели краставац поделио на пола, направио удубљење и у њу угурао део сникерс чоколадице. 

- Данас правимо Сницкле - ово ће бити занимљиво Прво узмите највећи кисели краставац који можете да пронађете, пресеците га на пола, а затим издубите сваку страну - започео је ппричу о рецепту Вилијам, а онда наставио:

@wиллиамцрафт09

Тхе Сницкле?! 👀 @сницкерсбар @wхоисзyоу Тханк фор тхе реципе! #сницкле #сницкерс #тиктокфоодие #еасyреципес #снацк

♬ деја ву - Оливиа Родриго

- Онда покушајте да сместите Сникерс унутра. Мој није стао. Ово је већ Yуцкy јер не одговара - додао је.

Није толико лоше, како делује

Према овом кориснику, укус није био толико лош, али његови пратиоци, нису изразили одушевљење и упутили су коментаре, да никада не би направили тако нешто.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas