Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФАНТАЗИЈА УКУСА: Рецепт за РОЛАТ са КРОМПИРОМ који ће вас одушевити (ВИДЕО)

Испробајте идеалан рецепт за данашњи ручак

1670660482_Foto-baka-jela.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Право из бакине кухиње стиже рецепт за ролат са кромпиром који ће вас одушевити. Уколико немате идеју за данашњи ручак, ово је идеално решење.

Потребно је: 

4 кромпира
мало заћина
мало млевене паприке и бибера
1 главица црног лука
3 свеже паприке
1/2 шољице пиринча
мало белог лука у гранулама
200 гр шампињона
100 гр качкаваља
уље

Прочитајте још: Један од најлепших посних колача: Посластица са пивом који успева и почетницима у кухињи (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Припрема:

Кромир огулити па га исећи на што тање кругове. Додати бибер и со.
На уљу пропржити црни лук и паприку исецкане на резанце, па додати на листове шампињоне и њих издинстати. Додати зачин со бибер бели лук грануле и уље. 

Плех обложити пек папиром мало га премазати уљем и поређати листове кромпира један испод друга.. Ставити кромпир да се пече на 220 степени Ц око 15 минута.

Извадити из рерне па на њега истрести шампињоне са паприком и распоредити. Додати рендан кромпир. Полако уз папир увити кромпир у ролат..

Ставити мало качкаваља преко кромпира и пећи још 30-40 минута да кромпир лепо порумени. Прохлађено сећи. Фантазија укуса. Пријатно!

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas