Ово морате да пробате
Oglas
Овај рецепт за чоколадни колач који су буквално топи у устима се прави у само неколико корака и са само неколико намирница.
Коре:
- 180 г кекса по жељи
- 70 г путера
Умешајте кекс, па додајте путер. Сипајте смесу у калуп за печење па пеците колач на 170 степени у претходно загрејаној рермо око 10 минута.
Фил:
- 250 г чоколаде
- 125 г павлаке за кување
- 60 мл млека
- 2 јаја
- 50 г путера
Ставити павлаку за кување на ринглу и загрејати па је прелити преко чоколаде и путера. Додати у њу јаја измеђати ручном мутилицом и сипати на већ печену подлогу за торту. Пец́и цео колач на 150 степени 20 - 30 минута.
Извадите торту када се ивице одвоје, а када је колач у осталом делу и даље мало течнији. Када се мало охлади ставите колач у фрижидер да одстоји најмање 4 сата пре послуживања.
Погледајте у следећем видеоу корак по корак рецепт:
Пријатно!
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas