Савршена хармонија свежег поврћа, мирисних зачина и меканих шампињона
Oglas
Потребно је:
- 1 главица црног лука
- 1 већа шаргарепа
- 2 паприке
- 150 г шампињона
- 1 мања тиквица
- 1 мањи корен целера
- 1 већи кромпир
- 1 кашика сувог зачина
- млевени бибер
- 1 кашичица млевене паприке
- уље
Припрема:
На уљу пропржити сецкан лук и шаргарепу. Додати паприку и [ампињоне. Додати тиквице на коцкице и корен целера.
На крају додати кромпир тако]е исецкан на коцкице. Кад се поврће мало укрчка додати зачине.
На крају додати 50 г опраног пиринча. Измешати, па пребацити у тепсију и запећи бар 30 минута да се пиринач обари.
У ђувечу мора остати течности, ако нема додати мало воде. Сервирати топло. Пријатно!
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas