Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРЗ РУЧАК

Спремите најукуснија пилећа прса уз САМО ТРИ САСТОЈКА! (РЕЦЕПТ)

Ово јело могу спремати и почетници.

1620903354_turkey-hen-569069_1920.jpg
фото: Пиксабеј
Oglas

Пилећа прса из рерне припремљена на овакав начин идеална су за оне који би појели нешто сочно и укусно, а не желе да не бораве сатима крај шпорета.

Поред пилећеих прса, за овај рецепт потребна су вам само три састојка:

- 400 грама шампињона

- павлака за кување

- једна кесица пилеће крем чорбе

Прочитајте још: Предлог за ручак: Кромпирићи у путер сосу (РЕЦЕПТ)

Припрема овог јела је јако једноставна, те га могу спремати и они који немају толико кулинарског искуства.

Пре него што почнете са припремом јела, упалите рерну да се загреје на 200 степени.

Потом очистите шампињоне и исецкајте их на коцкице, па их пропржите у тигању на капи уља пар минута, док не пусте сок. Након тога их поређајте по дну посуде за печење.

Садржај из кесице пилеће крем чорбе преспите у дубок тањир.

Прочитајте још: Идеалан колач за топле дане: Чизкејк са лимуном и кокосом

Пилећа прса исеците на шницле, па их излупајте чекићем за месо. Танке шницле уваљати са обе стране у садржај за пилећу крем чорбу, па их поређајте преко шампињона.

Шампињоне и пилетину прелијте павлаком за кување и убаците у загрејану рерну на 200 степени да се пеку око 30 минута.

По жељи као прилог можете послужити и пиринач.

Пријатно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas