Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Да ли и ви сипате уље у судоперу? Због чега је ово велика грешка и шта би могло да буде идеално решење?

Већина домаћица у брзини сипа врело уље у одвод судопере и нада се најбољем. А кад се масноћа наталожи тад настају велики проблеми.

1640685117_f936a6b333c03f990e61697db5baa05c51321947.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Остатке хране и вишак масноће која остане после пржења, већина људи баци у судоперу, у нади да ће све то вода однети. Међутим, када се масноћа охлади, не остаје у течном стању, већ се стврдне и залепи за цеви. Другим речима, маслац, уље, маст и слично могу вам створити велике проблеме у кухињи.

Једна блогерка из Америке је нашла савршено решење за овај проблем. Наиме, она је на друштвеној мрежи Фејсбук, објавила је фотографију и написала:

- Ово сам данас открила. Уколико немате где да одложите масноћу, имам решење за вас - написала је ова жена.

Прочитајте још: Ово јело може донети НЕСРЕЋУ: Која правила треба испоштовати за НОВОГОДИШЊУ ТРПЕЗУ?

Наиме, она објашњава да све што треба да урадите је да ставите алуминијумску фолију на одвод и ту излијете масноћу. А све то је илустровала и фотографијама.

- Веома је битно да сачекате да се маст охлади и стегне, а онда само једноставно покупите фолију и баците је у канту за ђубре - објаснила је она, преноси зена.блиц.рс.

Ипак, како се уље хлађењем неће стегнути, довољно је да ставите пар слојева фолије више и пажљиво све савијете, а онда и одложите у канту за смеће.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas