Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како направити торту ДИЗНИ ПРИНЦЕЗЕ? Најтраженији РЕЦЕПТ на свету са 225 МИЛИОНА прегледа (ВИДЕО)

У мору рецепата на Интернету, сигурно сте се питали који од свих њих је имао највише прегледа на свету, јер то увек може бити добар показатељ да ћете и ви желети да испробате нешто тако тражено код куће

1655229274_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Веровали или не, најтраженији видео када су рецепти у питању је онај у ком две сестре показују како да направите торту у облику Дизни принцеза, са невероватних 225 милиона прегледа.

Прочитајте још: Свет је полудео за ПИТОМ турске домаћице: Испробајте РЕЦЕПТ који има више од 10 милиона прегледа (ВИДЕО)

За многе ће ово бити изненађујући податак, али за све који имају малу децу код куће, интересовање је сасвим оправдано, будући да су у протеклих неколико година Елса и Ана посала имена која добро зан свака кућа на свету. А када је малишанима рођендан, често је захтев торта у облику ових јунакиња цртаног филма.

За ову невероватно лепо, а једноставну креацију, биће вам потребне готове коре за торту и доста фила у боји, као и две лутке.

Ове куварице су изрезале свака своју готову кору на дебљину од 5 цм, а затим пробушиле рупу у средини, потом су ставиле још једну кору, овог пута дебљине 2,5 цм, такође са рупом. Између су нафиловале и порававнале фил. Потом су ставиле трећу кору која је са једне стране обла (погледајте у видео трик како да направите овакву кору). Између је таккође био фил.

Прочитајте још: Рецепт за ПИЦА СОС од белог лука који ће вас одушевити! Прелив готов за пет минута

Свуците лутке ако имају одећу и ставите их равно у рупу и крените да украшавате, након што сте целу торту обложили слојем фила (у видео су углавном заступљене плаве боје).

Толико једноставно, а просто заразно, ако је судити по прегледима. Цео поступак можете погледати у видеу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas