Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

Трик који ће вам олакшати живот: Пресеците ЛИМУН на четири дела, додајте со и ставите НА СРЕД КУХИЊЕ!

Јефтин трик који ће направити разлику у ваздуху.

1629366490_lemon-972940_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Сви знамо да је лимун једно од најздравијих плодова које ћемо икада јести. Ови агруми побољшавају укус пића и хране. Лимун је изузетно користан за срце и пружа здрав тен кожи. Ова чуда се такође користе у лечењу вируса и бактерија.

Прочитајте још: Како да правилно стерилишете ТЕГЛЕ и ПОКЛОПЦЕ? Ево колико минута треба да буду у кључалој води!

Међутим, мали број људи зна да су лимунови одлични за уклањање непријатних мириса у фрижидеру и кухињи. Убијају клице и бактерије које се обично налазе на кухињским површинама.

Фото: Пиксабеј

Испробајте овај једноставан трик:

Исеците воће на четвртине. Четвртине треба да се држе заједно, пазите да их не пресечете у потпуности. Сипајте со унутра и ставите га негде у кухињу.

Лимун ће почети да испушта своју арому и тако уклонити лоше мирисе. Као што смо већ горе споменули, такође ће уништити све клице и бактерије. Такође можете да направите снажно дезинфекционо средство користећи ово моћно воће. Направите мешавину соли, сапуна и свеже цеђеног сока од 3 лимуна. Сипајте смешу у боцу са распршивачем са водом и користите је за уклањање клица, вируса и бактерија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas