Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Разбеснела фанове: Кортни Кардашијан попила мало више, па завршила у капели на ЛАЖНОЈ СВАДБИ! (ФОТО)

Недавна вест да се Кортни Кардашијан удала након доделе Греми награда је лажна! Добро, можда не у целости.

1649273024_kortni.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Ентертаинмент Тонигхт
Oglas

Наиме, Кортни Кардашијан и Травис Баркер јесу отишли у капелу у Вегасу након луде журке поводом Греми доделе награда, али како она наводи то је била само церемонија из шале, без званичних папира. 

Прочитајте још: "Је ли ово објава трудноће или нека шала?": Меган Фокс једним детаљем заинтригирала свет (ФОТО)

Ово је разбеснело многе фанове који навијају за њихову љубав и који су помно пратили развијање њхове везе. Судећи по коментарима, сматрали су да су обмањени и да она то ради због публицитета. 

Њена објава на Твитеру гласила је: 

"Било је то једном у једној далекој земљи (Лас Вегасу) у 2 ноћу, после луде вечери и мало више текиле, краљица и њен згодни краљ отишли су у једину капелу која је радила те ноћи и венчали су се (без лиценце). Вежба доводи до савршенства."

И било је чудно да се ријалити звезда уда на овакав начин, с обзиром да сви важни животни догађаји у породици Кардашијан праћени грандиозним весељима који су заказани унапред и праћени од стране свих светских медија. 

Међутим, један близак извор открива да је овај пар стално причао о идеји да побегну негде сами и тајно се венчају, тако да је то био разлог зашто су им и најближи људи поверовали. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas