Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

4 једноставна савета до ЗДРАВИЈЕ КОЖЕ: Учините је блиставом

Није лако доћи до здраве коже.

1613571080_Depositphotos_173510678_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Немамо сви исте предиспозиције. А и најмање погрешне дневне рутине могу поремтетити изглед коже.

Прочитајте још: Како нанети маскару и снеку према ОБЛИКУ ОЧИЈУ? Савети шминкера

На шта треба обратити пажњу како бисмо дошли до здравији коже лица?

Минимална шминка

Није нам увек потребно баш све. Поделите шминку на ону током дана, вечери, посебних прилика. Током дана само један слој пудера може је учинити блиставом.

Чишћење лица

Најважније правило које треба испоштовати јесте редовно скидање шминке. Колико год да сте увече уморни.

Крема за сунчање

Прерано старење и осипи  настају када се кожа превише излаже сунцу без икакве заштите. Користите крему за сунчање са заштитним фактором на лицу кад год изађете како бисте заштитили кожу. Оов није везано за годишња доба.

Прочитајте још: Колико дуго можемо да одлажемо шишање косе? Ово је идеално време за одлазак код фризера

Пилинг лица

Козметолози се слажу да се пилинг лица треба радити два пута недељно. Чишћењем лица ослободићете кожу лица од свих мртвих ћелија које су вам зачепиле поре што доводи до избијања акни, митесера и белих тачака. Побољшаћете тен, сјај коже и очистите кожу од свих токсина. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas