· · Коментари: 0
АСТРОПРОГНОЗА

Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Сукоб старог и новог глобално ће обележити 2021. годину - и ништа неће зауставити време и промене које доноси Уран.

1613810747_Depositphotos_42307587_s-2019.jpg
Фото: Депозит

На личном плану, јаку енергетску промену ће посебно осетити они који су рођени у знаку Бика, а затим ће на удару бити Ован, Лав, Водолија и Шкорпион

Прочитајте још: Венера је у Водолији: Њена љубав је ЧАРОЛИЈА, а ако партнер тражи ОВО у стању је да се без речи окрене и оде

Ова 2021. година биће мирнија година, што свима треба после велике и трансформативне 2020. Међутим, имаћемо и у овој години доста изазова, као што је било и са сваком претходном, али, генерално, наши животи ће се полако враћати у нормалу. Проблем са корона вирусом неће нестати у потпуности ни ове године. И даље ће то бити једна од главних тема, поготову првих шест месеци.

Маске ћемо скинути када Јупитер направи коњукцију са Нептуом у Рибама.

Свако време има своје лекције и добробити за нас. Сматрам да ће се коначно стати на пут и заокружити прича са короном тек у априлу 2022. године, када ће Јупитер да направи коњункцију са Нептуном у Рибама. До тада ће маске и маскирање, које је под владавином јаког Нептуна у Рибама, бити наша свакодневница. Тек од пролећа 2022. можемо да рачунамо да ћемо ставити тачку на ову причу.

Прочитајте још: Стелиум 6 планета најављује вансеријски догађај на небу који доноси ДРАМУ

Снежана Кнежевић зна када ћемо скинути маске Фото: В. Данилов

Годином влада Меркур
У 2021. години немамо великих коњункција, за разлику од претходне. Није ни преступна. Она је под владавином броја 5, што је број среће и успеха. То је број под владавином Меркура.

Важна промена коју ћемо осетити одмах на почетку године је прелазак Марса из знака Овна у знак Бика. Ова промена се дсила 6. јануара, а Марс ће боравити у знаку Бика све до 5. марта.

Прочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

После пуних шест месеци, Марс је напустио свој знак Овна и прешао у знак свог изгона. Изгон не значи да Марс има мање снаге и енергије, већ да та енергија може да буде искривљена, девијантна и опаснија за нас. Марс, из угла енергетске астрологије и енергетске психологије, влада нашом првом чакром и зато ћемо сви да осетимо ову енергетску промену, али највише ће то осетити особе рођене у знаку или са подзнаком у Бику.

Енергија Марса може да буде искривљена, девијантнија и опаснија, поготово за Бика.

Код људи који су рођени у знаку Бика, Марс ће доћи на њихово Сунце у Бику што може да се манифестује као појачан притисак, стрес, или кроз проблем са здрављем.

Бикови, следе промене!
Код људи којима је Бик подзнак, Марс ће транзитирати кроз прву кућу. И у једном и у другом случају активираће се јаки енергетски портали који обично доносе велике промене.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Поред Бикова, ову енергетску промену ће јако осетити и све особе рођене у знаку Овна, Лава, Водолије и Шкорпиона. Њима ће Марс донети изазовне квадрате и опозицију. То су такође изузетно јаки аспекти који некада доносе брзоплетост, исхитреност и јаке изливе беса.

У првој половини године следе сукоби великих сила, много забрана и рестрикција.

Ови изазовни аспекти одмах на почетку године указују да се енергија која је покренута у једном правцу не може нагло зауставити. Зато су у првој половини године могући сукоби и неразумевање међу људима. Биће много оптуживања на релацији великих сила, као на пример ко је крив за корону и економску кризу широм света. Увођења забрана, рестрикција, санкција и даље ће се у првој половини године наставити.

Пазите се црних мисли
Страх од болести ће и даље бити јако присутан. Људи су уморни и  уплашени, раздражљиви и треба бити свестан да се не упадне у колективни страх и панику. Треба чистити себе од тешких мисли. Окружите се позитивним људима који су увек окренути будућности!

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

То све говори о сукобу старог и новог доба и нетрпељивости на глобалном нивоу. Такође, овај аспект ће се односити и на финансије и светску економију, јер је Уран у Бику, а Бик влада новцем.

Готовинско плаћање ће бити укинуто.

У наредних неколико година можемо да очекујемо потпуну промену у области финансија и можда потпуно укидање готовинског новца и плаћања. То се неће десити у 2021, али у наредних 15 година.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

На прагу смо ере Водолије, али нас од праве ере Водолије дели још 358 година. Ово је време буђења и промена. Некоме ће то пасти тешко, а неко ће једва дочекати велике промене. Живети у складу са временом у којем живимо је највећа мудрост коју као људска бића можемо доживети. Научите да живите у складу са временом Урана и имаћете сваку подршку планета и целог универзума.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.