Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРАНОРМАЛНО

Бар познатог кантри ПЕВАЧА је ВРАТА ПАКЛА или маркетиншки трик: ДУХОВЕ гости осећају, ВИДЕ и могу да их омиришу!

Друмски бар у Кентакију, који држи амерички кантри певач Боби Мекеј, стекао је репутацију једне од најпоседнутијих локација у Америци.

1604493557_BeverageUnderground.PNG
Власник испред уклетог паба Фото: Youtube/ screenshot BeverageUnderground
Oglas

 Сабласти које се у њему задржавају легенде повезују са мрачном историјом места, убиствима и сатанистичким ритуалима који су тамо одржавани. Има их који сумњају да је то све само добар "маркетинг", креиран да се привуку гости, али постоје чудне коинциденције које се не могу објаснити на рационалан начин.

Прочитајте још: У Београду постоји књига од ЉУДСКИХ КОСТИЈУ и потпис последњег ПРАВОСЛАВНОГ ЦАРА: Ево приче!

Фото: Youtube/ screenshot BeverageUnderground

"Боби Мекејев музички свет", ноћни бар у Вилдеру, поред аутопута, отворен је септембра 1978. године и од тада власник, кантри музичар и певач Роберт Рендал - "Боби" Мекеј, сваког петка и суботе забавља госте који су поклоници нешвилских звезда.

Уз музику и пиће гарантовани су и духови!

Посетиоци, осим уживању у пиву и кантри акордима, могу да рачунају и на друга изненађења, на која их упозорава табла на улазу, јер на њој пише да је бар поседнут духовима који су спремни свашта да ураде и да за њихове поступке, као и за то што се може догодити гостима власник и менаџмент фирме не сносе одговорност!

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Туриситчке агенције редовно доводе групе
Захваљујући томе што је друмска крчма, поред градића од само 3.000 становника, проглашена "једним од десет најпоседнутијих места у САД". Туристичке агенције редовно доводе групе радозналаца, жељних да се лично увере у постојање сабласти. Редовно долазе и истраживачи паранормалних појава, усамљени "ловци на духове" као и удружења, са најсавременијом опремом и мерним инструментима способним да региструју звучне и визуалне манифестације "с оног света".

Боби Мекеј је дуго одбијао да поверује у било какве приче које су колале о "нечистим силама", а затим, када се суочио са њима, бар се нашао на свим телевизијским мрежама које се баве оностраним феноменима. Овај кантри-бар они најчешће називају "капијом пакла" или "порталом за пакао"!

Прочитајте још: Округла и обла ОСТРВА у Атлантику и Пацифику се ПОЈАВЉУЈУ и НЕСТАЈУ, а све се ПРЕПРИЧАВА

Фото: Youtube/ screenshot BeverageUnderground

На месту садашњег ноћног клуба, 1850-тих година подигнута је кланица и после четири деценије престала са радом и зграда је остала напуштена. Тачније, у њој се група локалних сатаниста састајала, у подруму са дубоким бунаром.

У кланици су се окупљали сатанисти.

Међу њима су били и Скот Џексон, студент стоматологије, и Алонсо Волинг, студент медицине, који су користили подземље за ритуале, а бунар за жртвоване животиње.

Абортус није успео...

Перл Брајан (22) , лепотица из угледне и богате породице, заљубила се у Скота Џексона, али он према њој није гајио осећања. Након што је остала у другом стању, Перл је са Скотом и Алонсом тајно отишла на абортус. Уместо лекару, одвели су је у Алонсов стан, где је Скот покушао да у петом месецу трудноће изазове побачај кокаином, а пошто није успео, да обави абортус зубарским справама!

Прочитајте још: ДЕВОЈКЕ су кренуле до водопада, али СЛИКА 507 наговештава УЖАС који се догодио! (ФОТО)

Перл је крварила, они су се уплашили и одвели је близу кланице, где су је убили тако што су јој одсекли главу. Након хапшења, Џексон и Волинг су признали злочин али на суђењу нису хтели да открију шта су урадили са њеном главом.

Безглава приказа...
Према легенди, Перлина глава је послужила у сатанистичком ритуалу и завршила у бунару. Убице су се плашиле "сатаниног гнева" ако то открију. Алонсо Волинг, док су му намицали омчу је  рекао да ће се после смрти вратити и осветити свима који су умешани. После тога су безглаву приказу  виђали на месту кланице.

Почетком 20-тих година 20 века, у новој згради отворена је гостионица и она је, у време прохибиције, постала позната као "спикизи", у којем се точио алкохол и коцкало до бесвести, а многи који су том приликом "нестали", били су, највероватније, убијени и бачени у бунар.

У време прохибиције у бунар су бацали убијене...

После укидања прохибиције, 1933. године, бар је купио Е. А. Бреди, звани Бак. Претворио га је у успешну таверну и касино, све док тај његов успех није запао за око "гангстерском синдикату" из Синсинатија. Кафану је продао  гангстерима. На одласку је проклео место да никада не буде успешно као коцкарница, а 1965. извршио је самоубиство.

Прочитајте још: У БАНАТУ и данас препричавају ЗЛО које се догодило: МЛАДИЋ је ТРЧАО према кули, а БЕСНИ ПСИ су га стизали (ФОТО)

Парфем несрећне ћерке
То што садашњи власник - Роберт Рендел Мекеј, носи исто име и презиме као несрећни љубавник, легенда повезује са посмртном везаношћу Џохане за локал, иза чије приказе остаје интензиван мирис парфема од руже

Нови власник отворио је ноћни клуб-коцкарницу са коцкарским апаратима и назвао је "Латински кварт". Бредијева клетва се остварила када је 1955. локални шериф упао и ковачким чекићем поразбијао апарате и коцкарске столове. Власник је имао кћерку Џохану, која се заљубила у певача Роберта Рендела, који је ту наступао, и са њим затруднела.

Ћерка мафијаша је остала трудна и - убила се!
Фото: Youtube/ screenshot BeverageUnderground

Када је сазнао, отац је експлодирао од беса, ухватио са својим људима певача и обесио га у гардероби! Џохана јепокушала је да отрује оца, а затим је извршила самоубиство тровањем. Била је у петом месецу трудноће.

Прочитајте још: Јури ГАГАРИН је писао ПЕСМЕ, имао своју КЛУПУ у парку, а када је викнуо "ИДЕМО" ПРЕКРШИО је ПРОТОКОЛ

Лоша срећа наставила је да прати власнике таверне, која је 70-их постала позната као "Хард рок кафе", да би 1978, после једна пуцњаве са фаталним исходом, била затворена.

Сада редовно виђају духове, осећају их и чују...

Онда се појавио Боби Мекеј и, спојивши "музички свет" са светом духова, успева више од четири деценије да превазиђе зле коби прошлости које прате то место, иако гости и запослени редовно виђају духове.

Прочитајте још: ЛУЧИЋ открио: НОВИНАРКА "ТРЕЋЕГ ОКА" дознала шта је заједнички ЦИЉ Трампа и Путина
Фасцинација трагичном судбином Перл Брајан још од 1896. не престаје и у просторијама Историјског и генеалошког друштва Округа Кемпбел отворена је мала изложба томе посвећена, која укључује и кофер у којем је, наводно, ношена њена глава.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas