· · Коментари: 0
ПРОРОЧАНСТВА

Ближи се БАБА ВАНГИНО стравично предвиђање за планету у 2021. години

Предвиђања слепе видовњакиње за 2021. годину откривена су након што је она предвидела 11. септембар и Брегзит упркос умирању годинама раније

1608835438_baba-vanga.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Хисторy

 

Баба Ванга, којој је право име Вангелиа Гуштерова, добила је надимак „Нострадамус на Балкану“ због својих бизарних предвиђања која гледају на крај света 5079. године.

Прочитајте још: Изаберите један круг и сазнајте вашу судбину! (ФОТО)

Предвиђања слепе видовњакиње за 2021. годину откривена су након што је она предвидела 11. септембар и Брегзит упркос умирању годинама раније. Баба Ванга, правог имена Вангелиа Гусхтерова, добила је надимак ‘Нострадамус на Балкану’ због својих бизарних тврдњи.

Изгубила је вид са 12 година и тврдила је да је истовремено постала свесна да јој је од Бога дат врло редак дар да види у будућност. Предвидела је да ће се свемир завршити 5079. године и наводно је открила инциденте у годинама између. Знала је за распад Совјетског Савеза, напад 11. септембра 2001. године, смрт принцезе Дајане и чернобилску катастрофу и речено јој је да је 85% њених предвиђања било тачно.

Фото: деспоситос

Непосредно пред смрт у 85. години 1996. године, рекла је да ће 2021. бити година у којој ће се наћи лек за рак. Баба Ванга је тврдила: „Почетком 21. века човечанство ће се решити рака. Доћи ће дан када ће се рак повезати гвозденим ланцима.“ Али ствари не изгледају добро за председника Доналда Трампа док одлази из Беле куће, јер је Баба Ванга рекла да ће очигледно патити од “мистериозне болести”.

Тврдила је да ће 45. ПОТУС постати болестан од “мистериозне болести која ће га оставити глувим и проузроковати трауму мозга”. Њена дивља предвиђања такође тврде да ће европска економија пасти, покушај атентата на руског председника Владимира Путина извршиће неко из његове земље, а исламски екстремисти ће извести напад у Европи. За њу се тврди да је говорила: „Екстремисти ће употребити арсенал хемијског оружја против Европљана“.

Баба Ванга је додала: - Свет ће патити од пуно катаклизми и великих катастрофа. Свест људи ће се променити. Доћи ће тешка времена. Људи ће бити подељени по својој вери. Сведоци смо разорних догађаја који ће променити судбину човечанства. Чини се да је Бугарка ипак имала неке забавне ствари о којима нам је говорила – каже како се зауставља производња бензина, возови ће “летети “користећи сунчеву светлост.

Снажни змај ће заузети човечанство. Три великана ће се ујединити. Неки људи ће имати црвени новац. Видим бројеве 100, 5 и много нула. Чини се да њене речи не треба схватати превише буквално

Додала је: - Производња бензина ће престати, а Земља ће се одморити”. Њено најбизарније предвиђање је да ће 2021. године змај завладати планетом. За њу се тврди да је рекла: 

Прочитајте још: ПАНИКА на небу: После осам векова појавиће се ВИТЛЕЈЕМСКА звезда, а то значи само ЈЕДНО (ВИДЕО)

- Тумачи претпостављају да је „змај“ Кина. Три гиганта би могле бити Русија, Индија и Кина, а новац би могле бити новчанице од 100 јуана и 5000 рубаља које су обе црвене боје. Такође, мисли да ћемо у наредних 200 година успоставити контакт са ванземаљцима.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Она је предвидела: - Живот у космосу ће бити откривен и ођедном ће бити јасно како се живот на Земљи први пут појавио, додајући "људи ће ступити у контакт са својом духовном браћом и сестрама из других светова". Само ће време показати да ли је Баба била у праву.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.