Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИТКЕ

Да ли сте чули за КУПУС ДИЈЕТУ? Траје САМО 7 ДАНА, резултати се виде ОДМАХ, а губи се ПЕТ килограма

Купуса сада има у изобиљу, и то је још један разлог да ову намирницу искористите да дотерате линију.

1603723090_Depositphotos_116422520_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Иначе, купус дијета је једна од најстаријих. Сматра се да је настала у још током Првог светског рата и да је била намењена да се у оскудним условима живота очува здравље.

Прочитајте још: Време је за ДУГИНУ дијету којом се МРШАВИ 8 килограма и јача ИМУНИТЕТ

Рецепт за чорбу
Потребно: зелена паприка, велики парадајз, шест стабљика целера, велика главица црног лука, две коцке за супу, велика главица купуса, четири чаше воде и кашика маслиновог уља.Исецкајте поврће на коцкице. На маслиновом уљу прво пропржите црни лук док не омекша, па додајте целер, парадајз и паприку. Залијте водом, додајте коцке за супу и кувајте 15 минута. За то време исецкајте купус. Додајте га осталом поврћу и кувајте још 10 минута.

Сам назив дијете можда асоцира на разна јела од купуса. Ипак, тајни састојак овог режима исхране је супа односно чорба од овог поврћа. Једе се седам дана и значајно смањује телесну тежину, у просеку око пет килограма.

Нема галдовања!

При томе, нема гладовања, јер чорбу од купуса можете да једете кад год сте гладни. Уколико желите да поновите дијету, препорука је да направите паузу, бар, две недеље.

Резултат се добија изузетно брзо!

Предности ове дијете су у томе што даје брз резултат, јефтина је, поготово у сезони купуса. Мана је та што ћете, уколико се вратите старим навикама за трпезом, брзо набацити килограме.

Прочитајте још: ДИЈЕТА 4 ФАЗЕ: 12 килограма за 28 дана, није лоше?

Понедељак

Једите чорбу у неограниченим количинама, али можете да једете и воће. Дозвољено је све осим банана. Такође, можете поред воде да пијете незаслађене чајеве и сок од бруснице.

Уторак

Једите чорбу у неограниченим количинама, а дозвољено је и поврће, барено или сирово. Само избегавајте скробно и коренасто поврће. За вечеру можете да поједете један печени кромпир са маслацем, без соли.

Прочитајте још: ПОДМУКЛЕ су и УВЕК НАЂУ ПУТ до нашег стомака: ОВА ПИЋА имају СКРИВЕНЕ КАЛОРИЈЕ

Свеж Фото: Пиксабеј

Среда

Комбинујте план исхране за понедељак и уторак. Дакле, једите воће и поврће, али не и печени кромпир за вечеру.

Четвртак

Чорба у неограниченим количинама, а као посластица ће вам, већ сигурно прилично изгладнелима, деловати банане на јеловнику. Можете да поједете чак осам комада. Пијте немасно млеко колико желите.

Петак

Јеловнику од купус-чорбе додајте 250 г говедине и шест свежих парадајза.

Прочитајте још: ДИЈЕТА 80/20 - Ево зашто је звезде воле!

Субота

Уз чорбу додајте поврће и говедину. И поврће и ову врста меса можете јести колико желите.

Недеља

Јеловник је данас мало разноврснији, али и даље скроман: уз чорбу од купуса можете да једете браон пиринач, поврће и да пијете сок без шећера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas