Oglas
Oglas
· · Коментари: 29
ГРЧКА

Српски туристи ПОНИЖЕНИ у Грчкој! Новац смо стављали у КЕСУ, нису хтели из РУКУ, а у луци смо доживели ШОК! (ФОТО/ВИДЕО)

Последња група српских туриста напустила је Тасос, а од њих су сви бежали.

Oglas

Око 17 часова је и последња група српских туриста напустила Тасос, познато грчко летовалиште на којем су српски туристима деценијама били најбројнији гости. Последња група није отишла, него је буквално евакуисана.

Прочитајте још: КАТАНАЦ! Српске агенције се "замрзавају"! Ево шта чека туристе који су УПЛАТИЛИ ПУТОВАЊЕ

Овог лета су са Тасоса стизале лепе вести, а између осталог и да је ово острво најбоље одговорило на ковид позитивне туристе. Локалне власти су организовале изолован хотел и у њему су смештали ковид позитивне асимптоматске случајеве о чему можете прочитати ОВДЕ. Нажалост, нису сви били благонаклони према туристима, већ су многи подлегли паници.

Пуста лука
Путници су морали 40 минута да седе у угашеном и закључаном аутобусу.

Последњи аутобус са туристима који су летовали на Тасосу данас је буквално евакуисан. Лука у Лименасу је била апсолутно празна и сви запослени су били под комплетном заштитом.

Када су стигли у луку у Лименас полиција их је дочекала са захтевом да када уђу на трајект, нико од туриста не сме да напусти аутобус. Дакле, све време вожње су морали да седе у угашеном аутобусу. Вожња од Тасоса до Кавале траје око 40 минута!

Хитна помоћ у Керамоти
На благајни су тражили паре да ставе у кесу и оставе на пулту!

- Када сам отишао да платим карту за аутобус на благајни нису хтели да приме новац, него су тражили да тачан износ ставим у кесу и оставим је на пулт - каже возач аутобуса.

Прочитајте још: НЕОЧЕКИВАН ПРЕОКРЕТ! Српски туристи који су враћени вечерас са Евије добили ПОКЛОН ОД ГРКА

Када је српски аутобус стигао на копно у луку Керамоти, српске туристе је дочекао шок - чекало их је возило хитне помоћи! Ту их је преузела пратња која их је пратила до границе са Бугарском.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas