Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВА СТРАТЕГИЈА

Како задржати мушкарца? ПОГРЕШНО! ПРАВО ПИТАЊЕ ЈЕ: Како да задрже они вас?!

На Твитеру је поново покренута расправа међу женама о томе како задржати мушкарца. Да ли ово данас уопште треба да буде актуелна и релевантна тема?

1597323395_Depositphotos_51475043_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Многе жене се и даље питају да ли су довољно добре да задрже мушкарца, као да су оне једине криве за све успоне и падове у једном односу.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Двадесет први је век, све смо самосталније, богатије и успешније, али као да смо програмиране да имамо мисију да задржавамо, забављамо и мењамо мушкарце које имамо или мислимо да имамо.

Замислите сцену у којој три мушкарца на кафи или пиву читају поруке од девојака и тумаче што је песникиња хтела рећи. Оставила ми је сеен. Што мислите, је ли ме кулира или има другог, каже један од њих.
Брате, ајде да направимо ми лажни профил па да погледамо ту и тамо сторије да видимо где је и с ким. Одлична идеја, додаје трећи, а четврти се већ напио јер је месецима у вези с емотивно недоступном женом која се не жели уселити у заједнички стан. Он одавно жели децу, а она ипак више воли кафану и самоћу.

Фото: Депозит

Прочитајте још: ЗАЈЕДНИЧКИ ПРОФИЛ СА ПАРТНЕРОМ на друштвеним мрежама: Стручњаци кажу НЕ! Ево и зашто

Фото: Депозит

Женски часописи одавно су пуни савета о томе како завести, освојити и задржати мушкарца. Шта мушкарци воле на жени? Каква ће их одећа одбити, а каква привући? Како излудети мушкарца у кревету? Шта му кувати? Како дискретно натерати мушкарца да те запроси? Како одржати брак?

Замислите само смејурију да неки од оваквих текстова изађу у неком мушком часопису, поред прилога о моторима или једрилицама?

Да ли је вас мајка родила да посветите свој живот мисији задржавања мушкарца? Јесте ли ви права жена само ако вам је неком магичном формулом или војном стратегијом успело да вас ваш мушкарац не превари с неком младом згодном девојком? Зашто прихватамо такав поредак и зашто нас, паметне и глупе жене, не уче да мушкарац треба задржати нас, а не ми њега?

Фото: Депозит
Није ме мајка родила да проведем живот задржавајући мушкарца!

Прочитајте још: Постоје три ствари које уопште нису битне: СТАРОСТ, ИЗГЛЕД И КАРАКТЕР: Ваша сексуалност не зависи од њих

Да ли је вас мајка родила да живот проведете у страху да нисте урадиле довољно да би мушкарац остао?

Да ли је вас мајка родила да слажете војне стратегије, математичке формуле и враџбине да бисте задржале било кога у било каквом односу?

Није.

Једини мушкарац вредан труда, кувања, мирисања и стратегија је онај који силно жели задржати вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas