Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

НЕОЧЕКИВАНО?! Мачка ухваћена приликом кријумчарења дроге, ПОБЕГЛА ИЗ ЗАТВОРА на Шри Ланци

Мачка која је била затворена у најстрожијем затвору у Шри Ланци недавно је побегла.

1617541429_Depositphotos_71408161_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Овај преступник кажњен је због покушаја кријумчарења дроге и СИМ картица за мобилне телефоне. Нарко бос је примећен од стране затворских служби прошле суботе, у установи Wеликада на Шри ланци.

Управа Wеликада затвора навела је да су инциденти у којима људи бацају мале пакетиће доге, пуњаче за телефоне и телефоне преко зидова у порасту током претходних неколико недеља, али и даље не знају да ли ова нарко мачка има било какве везе са тим.

Прочитајте још: Ова мачка је права ГЛУМИЦА: Власница ју је научила занимљивим покретом и сада је прави ХИТ на интернету (ВИДЕО)

Готово два грама хероина, две СИМ картице и меморијске картице пронађени су у малим пластичним кесицама окаченим од криминалчев врат.

Мачка је побегла из затворске просторије у којој су је власти држале.

Челници затовра нису желели одмах да коментаришу овај инцидент.

Прочитајте још: Ово је пас са НАЈДУЖИМ ЈЕЗИКОМ на свету (ВИДЕО)

Полиција сумња да су дилери који тренирају ове мачке из истог картела који их користи како би дрога била прокријумчарена осталим члановима у затвор.

Пошто не постоји законска одредба за хапшење животиња на Шри Ланци, представници закона су се надали да ће овај четвороноги преступник можда моћи да их одведе до јазбине из које крећу ове криминалне операције.

Према наводима медија, крзнени накро кингпин побегао је из просторије у којој је задржан и даље из затвора преко ограде када су чувари ушли у његову ћелију како би га нахранили.

Прочитајте још: Ова девојка има 5 мишева и њен видео ће вам срушити све предрасуде о овим слатким животињицама (ВИДЕО)

Овај неочекивани нарко трафикант држао је језик за зубима и није одао циљеве нити изворе операције, тако да слободно може да се врати у свој картел, а можда једнога дана покуша поново да се пробије неопажено кроз безбедносне прстенове ове установе како би својој клијентели испоручио све што им треба.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas