Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Млади Месец вечерас највљује драматичне догађаје: До 30. октобра свима следе ПРОМЕНЕ у ПОСЛУ!

Млад Месец у Девици 7. септембра и активности планета у земљаним знацима доносе велике покрете.

1631006165_Depositphotos_79389160_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Уран и овог месеца "фарба" млад Месец. Лунарни циклус у августу обележио је шок који доноси преокрет, што је разумљиво, јер је Уран у Бику био у квадрату са Сунцем и Месецом у Лаву. Као што је познато, ватра и земља су сукобљене енергије, тако да су наш ентузијазам и идеализам претрпели велике корекције, да бисмо могли да реализујемо планове.

Прочитајте још: ПЛАВИ Месец и даље траје: Склапајте послове и потписујте уговоре!

Спрема се катапулт догађаја

Поново имамо исте партнере у игри (Сунце и Месец у Девици, Уран у Бику) али у хармоничном односу, тригону, "за длаку" - па егзактном. Овога пута, уз шок и изненађење, бићемо катапултирани баш тамо где смо планирали, а мислили смо да нам треба "сто година" да стигнемо тамо.

Марс у Девици је акција
Марс се већ неко време налази у Девици, тако да је ово веома продуктивно време. Ова планета је извршилац, иницира и завршава ствари. Ако упаднемо у летаргију, не да нам мира и тражи од нас да ствари урадимо на другачији начин. Усмерава нас на физичку страну, бригу о себи, свакодневне обавезе.

Сунце и Месец формирају коњункцију 7. септембра у 2.51 на 14.38 степени Девице. То је област живота у којој можемо да покренемо нове ствари, да нешто унапредимо, исцелимо, поправимо, променимо или пронађемо нове могућности.

Девица је спремна за промене, а Марс помаже.

Девица одговара природној шестој кући хороскопа, која се односи на рутинске ствари које понављамо сваки дан - навике, посао, здравље. Сада смо спремни да урадимо нешто ново и другачије, да спроведемо промену коју смо већ више пута одложили. Девица је променљив знак, што значи да ћемо лакше адаптирати своје изборе и пронаћи пут.

Прочитајте још: Отворена је "ЛАВЉА капија": Очекујете нечекивано, али и невероватан УСПЕХ

Земљани елемент је остварење

Планете у Девици имају велику подршку: поред Урана у Бику, Марс је у снажном тригону са Плутоном у Јарцу. Тригон Сунца и Месеца са Ураном доноси снажну енергију и брзу промену, све се дешава брзо, долазе нам нове идеје, изненадне реализације, ствари се откривају. Шок који доноси Уран односи се на систем вредности и отвара пролаз у кући хороскопа која се налази у Девици.

Све ће се дешавати изненада, неочекивано

Активност у земљаним знацима доноси велике покрете у нашој физичкој реалности. Уколико већ неко време желимо да нешто променимо у свом животу, изненада ћемо добити идеју како то да спроведемо, да нађемо решење, да се исцелимо, што је суштина Девице. Утицај Урана доноси промену која ослобађа и усмерава на нови курс.

Марс и Плутон дају страст

Марс је у егзактном тригону са Плутоном, што нас повезује са нашом личном моћи, даје страст, снагу и силу и делује трансформативно. Захваљујући Урану и Плутону, планете у Девици ће добити нову димензију.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Земљани знаци су посао
Земљани знаци се односе на то како зарађујемо новац, наше свакодневне активности и оно што постижемо у каријери. Сада примењујемо нешто што је исправно за нас у овом тренутку и има изгледа да дуго траје. Усклађујемо се са новим путем.

Могло би доћи до мирног раздвајања: ствари које више немају везе са нама ће се завршити, људи са којима немамо додирних тачака ће отићи из нашег живота. То се односи и на посао који је постао оптерећење.

Промене ће бити велике

Иако се ради о великој промени, неће се десити ништа драматично због саме природе Девице, која је систематична, аналитична и воли постепени развој ситуације.

Меркур и Венера најављују партнерства

Меркур и Венера се налазе у Ваги и већ сада наговештавају тему партнерстава, односа, правде, у фокусу ретроградног Меркура који је пред нама. Венера се налази на 25. а Меркур на 10. степену, што су граничне тачке зоне ретроградног кретања.

од 27. септембра до 18. октобра ништа не потписујте

Дакле, Меркур је ушао у ретроградну сенку, коло је почело да се заплиће и то ће трајати два месеца, до 5. новембра. Само ретроградно кретање почиње 27. септембра, а завршава се 18. октобра. То су дани када смо у "црвеном", када се ради о склапању брака или потписивању било каквих уговора, јер постоји велика шанса да ће бити штетни и да ће морати да се ревидирају.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Венера доноси важну поруку

Венера доноси поруку коју ће Меркур разрадити када крене ретроградно. Можда ћемо тада постати свесни нечега што нас избацује из равнотеже, колика неправда је настала због злоупотребе моћи, ауторитета и наметања контроле.

Штампано издање Треће око
Јупитер дају снагу и инспирацију Венери

Истовремено, планета љубави је у тригону са Јупитером, што је изузетно благотворан аспекат, јер доноси подршку, инспирацију, нешто због чега се осећамо добро, што је позитивно. Он јој помаже да преусмери правац енергије, која долази од Плутона.

Иако је тренутна ситуација прилично мрачна, можемо се фокусирати на оно што долази у будућности и друге могућности које постоје.

 

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

 

Марс од 15. септембра дрма кроз Вагу

Марс ће прећи у знак Ваге 15. септембра и остаће ту до 30. октобра, као појачање ретроградном Меркуру. Све наше активности одвијаће се у духу овог знака.

Обратите пажњу која кућа вашег хороскопа се налази у Ваги. Пред нама је врло динамичан период. Велика енергија концентрисаће се за време младог Месеца, покренуће нас да урадимо нешто другачије, да се ослободимо, али ћемо остати разборити, у складу са природом домаћина - Девице.

Компетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas