Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОРОЧАНСТВА

Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

Тил Свон је за 2020. дала алармантну прогнозу, која се показала тачном, а недавно је објавила и своје виђење 2021. године

Oglas

 Да вам је неко на време рекао да ће 2020. обележити страх и да ће централна тема године за нама бити "редефинисање" - да ли би то нешто променило и да ли бисте уопште поверовали у то? Овим речима је Тил Свон децембра 2019. године описала шта нас чека.

Прочитајте још: Млад Месец вечерас доноси нови ПОЧЕТАК: Оно што данас "посејете" промениће вам живот!

Страх: 2020. година
"Страх је централна тема са којом ће се борити сви људи на Земљи 2020. године. Промена је нешто што обично подразумева отпор. У 2020. години овај отпор расте до врха или врхунца".

Ова контроверзна "спиритуална учитељица" је рођена 16. јуна 1984, у Санта Феу (САД), као Мари Тил Босворт, а живела је у Логану (Јута) до тинејџерског доба. У Логану су је мормони малтретирали због хиперсензитивности и екстрасензорним способностима које користи од 19. године.

Година 2020. је била прекретница, редефинисање

Тил је 2011. објавила књигу "Вајар на небу" и покренула "Јутјуб" канал. Њена популарност је расла. С обзиром да тврди да је видовита, Тил Свон је објавила виђење 2020. године.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Она напомиње да је 2020. прекретница, година промене када ће бити видљиви сви аспекти који су до тада били у сенци. 

Тил Свон Фото: Youtube/ screenshot Teal Swan

- То је раскрсница између онога што је било и онога како ће бити, не само на личном, већ и на глобалном нивоу. И раскрсница ће нас одвајати. Интерно ће нас поделити и на личном нивоу, и у односу на друге. То је фреквенција која узрокује протресе друштвеног система, ствара главне светске догађаје који теже да уђу у историју. Људи имају тенденцију да се на ове године осврћу са осећајем да су означиле 'крај једне ере'. То је снажна, дивља и нестална фреквенција пуна гравитације и напетости - рекла је Свон.

Вакцина и политика
Тил Свон је напоменула да ћемо 2020. имати проблем са страхом од односа са другима. Предвидела је медицинске иновације "које мењају читав приступ болести" , а у политици преобликовање. Први пут је произведена РНК вакцина, а политичка померања и игре више су него интересантни.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Шта је Тил Свон најавила за 2021?

Она каже да 2021. године човечанство затвара петљу "епохалног циклуса" започетог тада.

Главне теме ће бити слобода, корупција, контрола, морал.

- Када се циклус епохе заврши, исте теме се поново постављају. Те теме су: моћ, савези, слобода, контрола, зависност и независност, казне, управљање, ауторитети, једнакост, лична права, политика, трговина, економија, правила, слободна воље, избори, суверенитет, морал, корупција, сукоб интереса, поларизација, друштвене промене и старо наспрам новог - истиче видовњакиња.

Рат за вакцине Фото:Депозит

Тил каже не треба мислити да је 2021. година за "враћање на старо". Заправо, она сматра да ће почетак лета можда изгледати као да се враћа оно што је нестало, али заправо није тако.

Глобалне промене су неповратне, то је јасно!

- Година 2021. је директна реакција на догађаје из 2020. године. Глобалне промене су неповратне. Многи ће се питати да ли идемо ка утопијској будућности, или клизимо у олигархију, или комунизам. Заправо, 2020. је разоткрила шта не функционише. Из тог разлога, од кључне је важности да се не враћамо на оно што је било, без обзира колико је то примамљиво.Уместо тога, вратите се на таблу за цртање и изнова измислите будућност - истиче видовњакиња.

Прочитајте још:Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

Доминантна тема за 2021. годину је: РЕЗИЛИЈЕНЦИЈА.

То значи: "ефективни стил борбе са проблемима", отпорност, еластичност и прилагодљивост ситуацији.

- Срушиће се све што није резилијентно, прилагодљиво. Прво, важно је издржати невоље. Друго, важна је способност да се добро прилагодите у сусрету са недаћама. Запитајте се: Колико сте ви, ваша околина и пословање резилијентни? - саветује Тили.

Јуан јача Фото: Пиксабеј
Преживеће само отпорни и прилагодљиви.

Дакле, треба да препознамо шта није отпорно и прилагодљиво и у томе бити искрен према себи. Посебну пажњу треба обратити на финансије.

Јуан ће јачати, долар и евро ће слабити.

- Реалност је да тренутна структура економије није одржива и еластична. Светска економија 2021. и 2022. године је рањива на борбу за моћ, рецесију, па чак и на колапс. У годинама које долазе, највероватније ће кинеска валута јачати, а америчка/европска слабити - предвиђа Тили.

Смањити зависност
Можете наћи начин да задовољите своје потребе без новца, рецимо, да имате своју башту, бунар, соларне панеле и да не дозволите да ваш опстанак зависи од милости или немилости система. Развијте "позитивну независност".

- Ово је година за развој финансијске резилијентности. Ово није година за преузимање великих финансијских ризика - истиче Тили.

Прочитајте још: Нострадамус је најавио да Спаситељ долази у ЧЕТВРТАК са ИСТОКА

Поларизација ће бити присутнија него икада и то ће довести до сукоба и насиља у многим деловима света.

"Вакцинашки рат" ће створити плодно тле за грађански рат.

- Нагло насиље треба очекивати у Великој Британији, а није потребан видовњак да каже да ће ово бити година у којој ће владати 'вакцинашки рат'. Ескалираће сукоби око питања телесног суверенитета и личне слободе, питања социјалне контроле, ауторитарности, цензуре, социјалне сигурности, личне одговорности, корпоративне корупције, медицинског мишљења - истиче Тили.

Чувајте новац, али не у крипто валути!

Тили најављује и сукоб око око централизоване власти и контроле новца, посебно у односу на виртуелну валуту и крипто-валуту. Уз новац, контролисаће се и људи. 

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

- После мера из 2020. године створен је притисак чије попуштање може довести до нове друштвене кризе. Од свести човечанства зависи да ли ће она трајати две, пет, или 15 година. Нестабилност која је установљена чини друштво подложним грађанском рату. Имајте на уму да ће рат у будућности изгледати сасвим другачије од рата из прошлости. У данашњем свету рат се може догодити иза сомотске завесе, где грађани једноставно живе у "површинским симптомима" тог рата који се одвија иза кулиса.

Лек за рак!
Уместо да очекујете од здравственог радника да вас излечи, самостално научите како да оздравите или да будете боље. Најважније је створити отпорност у васкуларном систему, много више него у респираторном. Није ни све тако црно, јер Тил каже да ће 2021.  "донети огроман напредак у истраживању рака".
Нови изуми, нови политички системи замениће старе.

У наредној епохи стари политички системи почеће да се замењују новим. Изума, унапређења и иновација ће бити напретек, и биће створене социјалне структуре које ће искоренити крајњи јаз између богатих и сиромашних.

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

- Током 2021.морате бити активни и предузети иницијативу да гласате за нови свет. Морате БИТИ оно што желите да видите у свету. Морате РЕЋИ шта желите да други кажу. Морате радити оно што желите да други раде. Морате УСТАТИ за оно за шта мислите да би требало да се залажу други. Године 2021. не надајте се светлости. Будите светлост којој се надате. Ако то учини довољно људи, овај свет ће бити онакав какав желите - закључује Тили.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas