· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

Научно ПОТВРЂЕНО! Ево шта најбоље лечи сломљено ЖЕНСКО СРЦЕ

Иако последице могу бити високи минуси на рачунима, картице и шопинг су најбољи седативи за сломљена женска срца

1595371694_zena.png
Фото: Pixabay

Истина је! Картице су једине у опасности сваки пута кад нешто узнемири жену, јер је шопинг један од најучинковитијих начина лечења сломљеног срца или пољуљаног самопоуздања. 

Већа патња и бол кошта више! Што нас више боли, више новца ћемо потрошити у шопингу 

Прочитајте још: Једном се ЗАЉУБИМО, осам пута добијемо ПОВИШИЦУ, а шта мислите колико пута МУШКАРЦИ СЛАЖУ дневно?

Куповина без граница и разума након раскида љубавне везе највише испразни новчаник сваке жене, јер у просеку тада потроше више него у било којој другој ситуацији, доказала је екипа из једне британске компаније потврдивши већ познату ствар - шопинг лечи сломљено срце.

Фото: Depositphotos

Љубавне боли жене чешће лече куповиом него мушкарци, иако и они након раскида знају да потроше више него иначе, а најчешће мете су модни додаци, ципеле и одећа. 

Прочитајте још: Имате лоше слике и мало ПРАТИЛАЦА? Није ни чудо, сигурно правите ове ГРЕШКЕ

Чак 90 одсто жена признало је да количина новаца коју ће потрошити у шопингу зависи од психичког стања. тако се сложеније и горе стање јаче одражава на потрошњу.  јако овиси о њиховом психицком стању, па тако се тако сложеније и горе стање јаце одражава на потрошњу.

Прочитајте још: У току деценије парови се 720 пута посвађају, а сви застану код бројке која говори колико пута имају СЕКС

Такође, чак половина жена под стресом намерно избегава омиљене радње, знајући да се неће суздржати, а иначе њих готово 80 одсто троши плански, прецизније, има тачно одређену количину новца коју месечно даје на шопинг.  Упркос томе, трећина редовно пробија постављење границе и улази у дугове.

Највише се у шопинг троши након раскида везе, затим следи дан плате, циљана посете тржном центру са пријатељицама и након лошег дана на послу.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.