Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УСПЕХ

О њу се ОТИМАЈУ МАНЕКЕНКЕ: Little LEXA о којој ПРИЧА цео ЊУЈОРК је, уствари, НАША АЛЕКСАНДРА!

Радила је са најпознатијим манекенкама, њени радови су на насловним странама најпрестижнијих модних магазина - то је наша Александра Марковић

1600933147_Instagram.PNG
Фото: Приватна архива
Oglas

Хајди Клум, Оливија Палермо, Хелена Кристенсен и још много  манекенки стилизовала је Литл Лекса.  Наша Александра Марковић је изградила име у светској модној индустрији.

Александра Марковић је новинарску каријеру започела у најпбољим модним часописима пре више од 10 година у Србији. Дакле, од самог почетка је имала додирних тачака са модом и редовно је из Београда одлазила на Milano Fashion Week, али и друге светске догађаје. Он већ пет година живи у Њујорку!

Како се преселила у Њујорк?
Пре пет година сам са једном од најбољих другарица узела авио карту за одмор у Њујорку за април. У децембру сам јој рекла да сам  одлучила да одем у фебруару са картом у једном правцу. За два месеца сам успела организовала све и пожуривала сам себе да се не бих предомислила. Моју одлуку су знали само најближи људи.

Прочитајте још: Трендсетерке које прате МОДУ морају да набаве КРАТКЕ чизме као НАВИЈАЧИЦЕ

- Да се преселим у Њујорк одлучила сам у рекордном року. Тачније, ту идеју сам имала јако дуго јер сам током одрастања живела на релацији Београд-Њујорк и овај град је увек био други дом - каже Александра.

Прво је радила кетеринг и организације догађаја.

У тренутку када је стигла у "велику јабуку" није имала кристално јасну слику шта жели да ради. Само је желела да оде даље у каријери.

- Као и већина људи, без обзира са колико новца дођете, у Њујорку то никада није довољно па су моји први послови били кетеринг и организација догађаја док сам се успут пријављивала за послове у издаваштву - сећа се Александра.

Прочитајте још: Уз ових 5 ЈЕДНОСТАВНИХ САВЕТА изгледаћете сређено и када НЕМАТЕ ВРЕМЕНА за спремање

Александра на одмору у Мајамију Фото: Приватна архива

Убрзо је одустала од тога и схватила да жели да се бави нечим креативнијим.

Прочитајте још: ПРЕЖИВЕЛА је СВЕ и жене је после читавог века и даље НОСЕ!

- Почела сам тако што сам асистирала другим стилистима и на тај начин градила контакте, а једна од њих је Кети, модна уредница "Вога Арабија" која је инспиративна, драга и невероватно креативна - каже Александра.

Убрзо је почела да води живот као у филму "Ђаво носи Праду".

Као у сну Александра је убрзо почела да води живот као у филму "Ђаво носи Праду". Каже да је највећа предност живота у Њујорку што може да се стигне до које год особе човек жели.

Прочитајте још: Одећу бирајте према БОЈИ ТЕНА! Ево које нијансе вам приличе

Хајди Клум за "Грацију"

- Сећам сам се, откако знам за друштвене мреже, да ми је жеља била да радим са Оливијом Палермо и из Београда се све то чинило као пусти сан. Након две године у Њујорку успела сам да са њом радим на снимању за насловну страну италијанске "Грације" - истиче Александра.

После снимања са Оливијом Палермо оставрила је сан.

Поред Оливије, радила је и са Хајди Клум, Хеленом Кристенсен, Адвоа Абах, Лореном Ре, Џорџијом Фолер, Дафне Гринвалд, Тони Гарн, Коко Роха, Бебе Реxа..

Хајди Клум је била баш опуштена када смо снимали у вили у Лос Анђелесу!

- Морам да издвојим Алекс Морган, репрезентативку САД у фудбалу која се уједно бори за права жена  на терену, али и глумца Џеред Пеј Тејлора који је тек напунио 18 година а ја сам га стилизовала за Холивудску премијеру филма "ИТ" у продукцији "Варнер Броса".

Прочитајте још: Враћа се СТЕПЕНАСТА КОСА: Пристаје свима, а овај ефекат желимо

Листа се ту не завршава! Александра тренутно букира снимања са још неким звездама и топ моделима.

- На врху листе ми је снимање са Хајди Клум које смо радили у вили мог пријатеља у Лос Анђелесу у Холyвуд Хилсу, а она је била толико опуштена да је сваки моменат био уживање - закључује Литл Лекса.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas