Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Радите од куће? Ово су 5 ЈЕДИНСТВЕНИХ идеја за уређење кућне канцеларије

Рад од куће је нов животни стил. Прихватите ово са стилом тако што ћете уредити свој радни простор и учинити га живим и живописним.

1613397669_Depositphotos_157116026_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Већина нас данас ради од куће. Сада је време да поставите своју кућну канцеларију и учините је запањујућом. Поседовање одређеног радног простора у вашем дому може вам помоћи да пређете у режим рада и повећате ефикасност и продуктивност.

Прочитајте још: Правила за уређење СПАВАЋЕ СОБЕ која доносе љубав и позитивну енергију

Идеје су свуда...

Имати прелепу собу и мотивишуће окружење које ће вас орасположити и подиц́и расположење. Доступне су разне опције за украшавање ваше кућне канцеларије, било да се додаје наглашени зид или да хоћете да украсите радни сто. Дакле, ево неколико једноставних и забавних идеја за уређење уређење кућне канцеларије.

Укључите уметност

Додајте поп-арт да бисте улепшали свој простор и учинили да изгледа живописно. Укључите уметност која вас представља или нешто што вас инспирише да будете најбоља верзија себе на послу.

Прочитајте још: Биће као из часописа: Промените ове ситнице у свом дому

Табла за подсетнике - плутана табла

Фото: Депозит

Ако имате таблу за подсетнике, сачуваћете се од проблема заборављања. Можете једноставно да прикачите белешке чиодама, а такође можете окачити и неке мотивацијске постере за украшавање вашег радног простора.

Акцентне лампе

Одлучите се за наглашену лампу за радни сто како бисте вашем радном простору додали мало живота и учинили да изгледа смело. .

Будите креативни у осмишљавању радног простора

Учините га живахним

Од намештаја до додатне опреме, уместо досадних и сивих, одаберите светле и живописне опције. Ако имате светло и живописно окружење, тако ћете се и осећати.

Прочитајте још: Како да чаршави увек буду свежи и мекани: Трик је у две ствари

Додајте зеленило

Додавање биљака, било стварних или вештачких, сигурно ће оживети ваше радно место и учиниће да се осећате свеже и ведро. Биљке ће имати умирујуће дејство и помоћи ће вам да умире ваше живце током тих ужурбаних састанака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas