Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Ако волите да радите од куће; ТЕСТ открива каква сте особа

Рад од куће током пандемије вируса корона, чини се, највише је пријао интровертним особама.

1630836720_Depositphotos_451525906_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Реч је о људима који нису превише дружељубиви, због чега их често називамо самотњацима. А да ли знате да постоје четири типа интроветних?

Прочитајте још: ПОЛЕНОМ против алергије и зачепљеног носа: Искористите га на најбољи начин

Друштвени

Они више воле мале групе људи него гужву или би радије били потпуно сами. Такође је важно то разликовати од стидљивости. Друштвени интроверти не осећају забринутост због свог избора.

Интроспективни

Не деле друштвене склоности које имају ови претходни, њихова затвореност заправо нема везе са групама људи. Ови типови су врло саморефлексивни, интроспективни и промишљени. Доста времена проводе размишљајући на креативан начин.

Забринути

Обично се описују као стидљиви, јер се интровертност код њих јавља услед осећаја неугодности у маси или великим групама људи због недостатка вере у личне социјалне вештине. Они ће вероватно дуго размишљати о томе што је могло да се догоди да су били на неком догађају или укључени у одређену активност.

Прочитајте још: Уколико приметите овај детаљ на челу, одмах се обратите доктору!

Суздржани

Суздржани интроверти најбоље се могу описати као "резервирани". Делују спорије и често им је потребно више времена да нешто предузму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas