Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАПРАВИТЕ САМИ

Стара тегла и ШИШАРКА из парка: Улепшајте деци суботње поподне

Направите са децом новогодишњи украс за сто.

1606978754_LjiljaUkrasi.png
Фото: Љ. Смилевски
Oglas

Деца воле да стварају и проводе време са родитељима, а децембар је идеално време да малишанима организујете радионицу.

Прочитајте још: Промене које доноси УЛОГА ОЦА: Мушкарци се тада мењају у потпуности

Новогодишњи украси које сами направите са децом увек ће бити лепши од најлших купљених. За овај украс вам је довољно да набавите теглу или чашу.

Фото: Љ. Смилевски

- Када се шетате по парку сакупите лепе шишаке, купите вештачки снег и добро оперите теглу пекмеза коју сте појели - каже Љиљана Смилевски.

Нека дете убаци у теглу украс који воли.

Када се тегла осуши напуни се вештачким снегом, убаци се шишарка и један лампион. Око тегле се обмота пантљика или обичан канап. Украс је готов. У овако украшену теглу можете додати свећу која ће увече лепо сијати.

Прочитајте још: Знаци који говоре да ваше дете проводи превише времена на ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Друга варијанта новогодишње светиљке може такође да се направи од тегле. Прво се папир исече као призор кућица (и пробуше се прозори да би пролазило светло) у дну тегле.

Убаците играчку уместо украса.

Уколико дете не жели призор кућица може да убаци неку своју играчку, попут аутомобила, и направи своју причу путоавња.

Дно се напуни вештачким снегом.

За овакву теглу је боље користитит свећу на батерије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas