· · Коментари: 0

Пензионер (84) признао да је возио без дозволе 72 ГОДИНЕ - а полицајци га никада нису зауставили

Полиција је остала запрепашћена када је ове недеље зауставила 84-годишњег возача у Нотингему - само да би открила да се возио аутомобил од 12. године, упркос томе што никада није имао дозволу или осигурање.

1643362536_mercedes-benz-g6e365aefd_640.jpg
Фото: Пиксабеј

Пензионер, који је био несигуран на ногама и слабо је чуо, рекао је полицајцима који су га зауставили у среду увече да је рођен 1938. године и да је возио од 1950. године. Срећом, старији човек – који је био за воланом плавог Минија – никада није доживео несрећу.

Полиција у неверици

Полиција Нотингемшира огласила се на друштвеним мрежама да подели детаље бизарног позива након што је пензионер коначно ухваћен након 72 године на путевима. Тим снага за City North Operation Reacher је написао: „Тим City North Operation Reacher је вечерас у проактивним патролама у Шервуду и Карингтону. Прва истрага у Булвелу открила је да је заустављен мини морисон. Не можемо баш да верујемо шта се даље догодило, јер је возач, рођен 1938. године, рекао да је возио без дозволе и осигурања од своје 12 (да, ДВАНАЕСТЕ) године.....и некако је успео да никада не буде заустављен од стране полиције. Пустићемо вас да израчунате!!"

Прочитајте још: Чувени руски психолог Михаил Литвак: 18 правила која вам могу ОКРЕНУТИ ЖИВОТ за 180 степени

„Срећом, никада није доживео несрећу, нанео некоме повреду и никада није другоме нанео финансијску штету, тако што их је ударио док није био осигуран! Због повећаног броја АНПР камера у Нотингему, чак и на малим путовањима, вероватно ћете наићи на једну, па се уверите да су вам документи у реду...јер ће вас она сустићи... .једног дана....."

Да ли је ово рекорд?

Корисници друштвених мрежа коментарисали су објаву јер су се многи питали да ли је седам деценија вожње без дозволе рекорд. Једна особа је рекла: "Разговарајте о испитивању среће. То је сигурно нека врста рекорда?" Други је рекао: "Како се извукао са тим, не може бити превише људи који дуже од тога возе без дозволе. Прилично опасно, али му се дивим." Трећи је додао: "Јој, дајте му мало љубави, мој тата је исто рођен 1931. године, прешао је 70.000 миља, више од 50 година без несреће осим краве која је му је истрчала, будите нежни са човеком."

Полиција је тада одговорила: „Били смо нежни према њему. Међутим, овај момак је слабо чуо, слабо је реаговао и био је веома нестабилан на ногама. Сада потенцијално није био безбедан у вожњи, чак и ако је би био "легалан".

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.