Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
знакови

Ако често видите бројеве 111, 222 и 333 УНИВЕРЗУМ вам шаље битну поруку: Судбина вам доноси нешто неочекивано

Обратите пажњу, универзум вам шаље сигнале

1649180834_guillermo-ferla-Oze6U2m1oYU-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Дешава вам се да, кад погледате у регистарске таблице, сат, бројеве на улици, угледате исте бројеве? Не можете да се отргнете утиску да вам се то понавља и да није случајност што вам се указују исти бројеви на различитим местима. Оно што треба да знате, јесте да то може значити да Универзум комуницира са вама и жели да вам пошаље важну поруку.

Ако низ истих бројева виђате у тешком периоду, то може бити знак да долазе лепши дани! А уколико вам се указују док вам се догађају лепе и позитивне ствари, то је сигнал да сте на добром путу.

Прочитајте још: Оптичка илузија од које је многе ЗАБОЛЕЛА ГЛАВА: Да ли можете да откријете шта се дешава са ЊИХОВИМ НОГАМА

Оног тренутка кад постанете отворени према животу и променама, Универзум почиње да шаље симболе и знакове у виду бројева који вам много тога поручују. Сваки низ истих бројева носи  неко значење које морате знати.

111

Уколико често виђате три јединице у истом низу то може значити да вам је енергетски пролаз отворен. То је знак да не треба да трошите енергију на страх, али и да пажљиво бирате мисли. Трудите се да се ваше жеље поклапају са вашим рационалним делом

222

Ово је знак да би требало да имате више вере јер ће све на крају бити добро! Немојте се превише бринути јер ће све тећи повољно.

333

Три тројке су чаробан знак. Ви сте повезани са вишом силом која делује у вашу корист. Заштићени сте, вођени правим путем и будите сигурни да вас универзум воли.

Прочитајте још: Шта начин на који једемо говори о нама? Да ли журите или сте спори?

444

Ово је знак да вас прати и окружује сјајна енергија. Виша сила вас воли и подржава. Снажно сте повезани са Универзумом и немате се чега бојати.

555

Три петице су знак надолазећих промена и трансформација. Долази вам период када ћете решити проблеме и живети онако како желите.

777

Ви сте слушали поруке и упозорења Универума и понашали се у складу са њима. Виша сила је одлучила да вас награди. Надахњујете и помажете другима!

Прочитајте још: ЕЛЕКТРИЦИТЕТ У ПРСТИМА - стручњаци објаснили зашто нас ПЕЦКА кад ДОДИРНЕМО СТВАРИ!

888

Три осмице симболишу финансијку добит и обиље. Вероватно вам у будућности следи већи прилив новца.

999

Ви имате велику мисију у овом животу. Треба да је прихватите без оклевања јер је са разлогом поседујете.

Да бисте привукли оно што желите, морате да будете искрени према себи и другима, да негујете лепе и позитивне мисли. Будите отворени према животу и немојте се много бринути.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas